Gebze DSM’den bilgi yarışması

Uğur GENCER/ Gebze Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Manevi Rehberlik Bürosunca Personele ve Denetimli Serbestlik Yükümlülerine yönelik Diyanet İşleri Başkanlığının yayını olan ''Peygamberimiz ve Aile'' adlı kitabın içeriği ile ilgili bilgi yarışması düzenlendi.

Gebze DSM’den bilgi yarışması
banner158
banner174

Gebze Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Manevi Rehberlik Bürosunca Personele ve Denetimli Serbestlik Yükümlülerine yönelik Diyanet İşleri Başkanlığının yayını olan ''Peygamberimiz ve Aile'' adlı kitabın içeriği ile ilgili bilgi yarışması düzenlendi.

Yarışma personelin ve denetimli serbestlik yükümlülerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Yarışmaya katılan personele ve yükümlülere çeşitli ödüller verildi.

Yarışmanın ödül törenine Gebze Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Sarı, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, Gebze Cumhuriyet Savcısı Tevfik Arslan, Gebze Müftüsü Mahmut Çakır, Gebze Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Sancak ve koruma kurulu üyeleri katılım sağladı.

Gebze Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Sarı yarışmanın ödül törenindeki konuşmasında; ''Toplumun en küçük birimi olan ailedeki mutluluk ve huzurun, toplumsal mutluluk ve huzurun temin edilmesindeki vazgeçilmez şart olduğunu en güzel örnekleriyle Hz. Peygamber’in aile yaşantısında görmek mümkündür. Bu yarışma ile yükümlülerimize ve personelimize manevi değer katmaya çalıştık. Yarışmada emeği geçen herkese teşekkür ederim.'' dedi.

Gebze Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Sancak ise konuşmasında; ''Yaratılışı itibariyle sosyal bir varlık olan insan için toplumsal hayat ne kadar önemli ise toplum için de onun özünü oluşturan aile, o denli hayati öneme sahip bir kurumdur. Bu ve benzeri çalışmalarla personelimizin ve yükümlülerimizin manevi anlamda hem bir şeyler öğrenmesini sağlamak hem de motivasyonlarının artmasını sağlamak istiyoruz. Yarışmaya katılan personelimize ve yükümlülerimize verdiğimiz ödülleri sağlayan Gebze Ticaret Odasına, Gebze Kuyumcular Odasına, Gebze Müftülüğüne ve İş İnsanı Kamuran Akbay'a teşekkür ederim.'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2023, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER