Gebze'nin yeni Kaymakamı Özyiğit Kamu Kurum Müdürlerini kabul etti

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürlerini Kabul Etti

Gebze'nin yeni Kaymakamı Özyiğit Kamu Kurum Müdürlerini kabul etti
banner158
banner174

İçişleri Bakanlığının 12.08.2022 tarih ve 2022/392 sayılı müşterek kararnamesi ile ilçemiz Kaymakamlığına atanan Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali Özyiğit  02.09.2022 tarihi itibarıyla ilçemizdeki görevine başlamıştır.

Gebze Kaymakamlığı görevine atanan Mehmet Ali Özyiğit İlçe Kamu Kurum ve Kuruluşlarının müdürlerini makamda kabul etti. 


Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarete İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgi, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadriye Aydemir,  İlçe Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan, İlçe Müftüsü Mahmut Çakır, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdurrahman Tokmak, İlçe İlyasbey Vergi Dairesi Müdürü Rengin Altunkaynak, İlçe Uluçınar Vergi Dairesi Müdürü Halil Kendir, İlçe İhtisas Vergi Dairesi Müdürü Ali Tarakçı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu,  İlçe Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Mustafa Bilgiç, İşkur Müdürü Şener Palavar, İlçe Ptt Kargo Dağıtım Müdürü Ergan Kartal, İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Hüseyin Şenlik,  İlçe Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, İlçe Orman İşletme Müdürü Mustafa Koçak, İlçe Gümrük Müdürü Muhammed Akyıldız, Cezaevi Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Ali Yıldırım, İlçe Göç Çalışma Grup Başkanı Egemen Demir,  İlçe Tarım Müdür Vekili Volkan Şahin ve İlçe Nüfus Müdür Vekili Bulut Başaran katıldı.


Kurum müdürleri Gebze ilçesinde vatandaşa sunulan hizmetlerde en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade ederek Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.


Kurum Müdürlerine iyi dilek ve temennilerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit; “Bizler maiyetimizde iyi insanlar yetiştirmeliyiz. Kurumlarımızda görevli personelimiz vatandaşlarımıza karşı saygılı, iyi niyetli, ilgili olmalı. Biz kanunların uygulayıcılarıyız. Devletimizin verdiği görevleri layıkıyla yerine getirerek milletimize hizmeti şeref kabul eden insanlarız. Tüm kurum amirlerimize kapım her zaman açık istediğiniz zaman gelebilir öneri ve taleplerinizi benimle paylaşabilirsiniz. Hepimiz Gebze’li hemşerilerimize hizmet için buradayız. Sizler zaten birçok ilden büyük olan Gebze’de görevinizi layıkıyla yerine getiriyorsunuz bu konuda branşlarınızda tecrübelisiniz bundan sonrada görevinizde aynı anlayış ile devam edeceğinize olan inancım tamdır.” dedi.

Daha sonra kurum amirleri tarafından kurumun genel yapısı, personel durumu, yürütülen iş ve işlemler ile ilgili bilgiler alan Kaymakam Özyiğit, ilçemizde hizmet sunan kurumların çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla kurumları ziyaret edeceğini ifade ederek vatandaşlara en iyi hizmetin verilebilmesi için gayretli çalışmaların devam etmesini istedi, kurum müdürlerine işlerinde kolaylık diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER