Gebze’de EYT Yoğunluğunda Bahçede Mesai

Uğur GENCER/ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesine yönelik açıklamasının ardından Ülke genelinde SGK hizmet birimleri önünde başvuru yoğunluğu ikinci gününde de devam ederken sanayinin başkenti Gebze SGK önünde de sabah saatlerinde başlayan yoğunluk sürüyor.

Gebze’de EYT Yoğunluğunda Bahçede Mesai
banner158
banner174

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesine yönelik açıklamasının ardından Ülke genelinde SGK hizmet birimleri önünde başvuru yoğunluğu ikinci gününde de devam ederken sanayinin başkenti Gebze SGK önünde de sabah saatlerinde başlayan yoğunluk sürüyor.

Mesaisini Bahçede Geçiren Müdür!

Gebze SGK Kurumu bahçesine masa koyan yetkililer bina içinde yaşanan yoğunluğu hafiflettiler. Bina bahçesinde askerlik ve doğum borçlanması evraklarını dolduran vatandaşlar sorularını ise mesaisini kurum bahçesinde vatandaşın içinde geçiren yapılandırma için doldurulan evrakları elden kontrol ederek teslim alan SGK Müdürü Hasan Hüseyin Şenlik’e soruyorlar.  

Vatandaş Memnun

Gebze Sosyal Güvenlik Merkezi (SGK) Müdürlüğü önünde bekleyen vatandaşlardan S.Nihat Erdağ, EYT düzenlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yeni yılla birlikte emekliliğe ilk adımı hayırlısıyla atıyoruz. Her şey hayırlı olur inşallah. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Rabbim sabahın köründe bu kalabalığın içinde saatlerce bizlerin sorunlarını yanıtlayan memurların sayısını arttırsın" dedi.

Gebze SGK Müdürü Şenlik

Gebze Sosyal Güvenlik Merkezi (SGK) Müdürü Hasan Hüseyin Şenlik, Sabah kurum bahçesi yoğun olduğundan personellerimiz bile binaya girmekte zorlanıyorlar. Havanın güzel oluşundan dolayı vatandaşlarımızın işlemlerinin daha hızlı ve sorunsuz halletmeleri için kurum bahçesine stant kurarak yoğunluktan meydana gelebilecek tatsız olayların yaşanmaması, bina içinde yığılmaları önlemek açısından bu yolu izledik.

Mağduriyet yaşanmaması için ülke genelinde olduğu gibi Gebze Sosyal Güvenlik Merkezi olarak 31 Aralık Cumartesi günü de çalışıyoruz tüm vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açık olacaktır. Özellikle bu yoğunlukta mesai saati gözetmeksizin çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178