banner166

Gencer, Osmangazi Ortaokuluna konuk oldu

Gebze'nin başarılı okullarından olan Gebze Osmangazi Ortaokulu'nda İkincisi düzenlenen meslek tanıtım günlerinin konuğu Duru Medya Grubu Nefes Gazetesi, Haber41, Haber24 Genel Yayın Yönetmeni, Radyo ve TV program yapımcısı Uğur Gencer oldu.

Gencer, Osmangazi Ortaokuluna konuk oldu
banner158
banner174

Zoom üzerinden gerçekleşen meslek tanıtım gününe Osmangazi Ortaokulu Okul Müdürü Özcan Tuncer’de katıldı. Moderatörlüğünü rehber öğretmen Saliha Tayfun’un yaptığı meslek tanıtım günleri etkinliğinde görsel ve yazılı medya konuşuldu.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdikleri meslek tanıtım gününde Gencer’e Radyo, Gazete ve TV hakkında merak ettikleri soruları soran öğrenciler Gencer’i adeta soru yağmuruna tuttular.

Gencer, özellikle ilk öğretmeninin Anneannesi olduğunu, annesinin, kendisinin ve kızlarının da eğitim alıp mezun olduğu Osmangazi Ortaokulu’nun kendisi için ayrı bir manevi değerinin olduğunu belirterek bu programdan büyük keyif aldığını ifade etti.

Yaklaşık 80 dakika süren meslek tanıtımı etkinliğini öğrenci velileri de keyifle takip etti. Etkinlik davetine icabet eden Gencer’e Okul Müdürü Tuncer bizzat teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER