Gözümüz Gebze Fatih Devlet Hastanesi Görüntüleme Merkezindeydi!

Bölgemizde yoğun hasta kabulüyle zirvedeki yerini koruyan Gebze Fatih Devlet Hastanesi Görüntüleme Merkezi teşekkür var.

Gözümüz Gebze Fatih Devlet Hastanesi Görüntüleme Merkezindeydi!
banner158
banner174

 

Bölgemizde yoğun hasta kabulüyle zirvedeki yerini koruyan Gebze Fatih Devlet Hastanesi Görüntüleme Merkezi teşekkür var. 

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Görüntüleme Merkezi çalışanlarının hasta ve yakınlarına karşı ilgili olduklarına yönelik gazetemiz haber merkezine son günlerde ulaşan telefonları dikkate alan haber merkezi ekibimiz ansızın Görüntüleme Merkezine giderek Gebzeli hasta yakınlarının verdikleri bilgileri yerinde inceleyerek bu teşekkürlerin doğru olduğuna kanaat getirdiler. 

 

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Görüntüleme Merkezi çalışanlarından hasta kabul işlemi yapan personellerine varıncaya kadar hastalara karşı tutumunu yerinde inceleyen ekibimiz haber merkezine gelen teşekkür telefonlarının doğru olduğunu yerinde görerek önce kendileri inandılar sonra teşekkür haberini kamuoyu ile paylaştılar. 

 

Haber Merkezine İhbarlar Yağıyor!

Duru Medya Grubu Haber24, Haber41 ve Nefes Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Uğur Gencer, telefon, mail adreslerine, sosyal medya sayfalarına günlük olarak gelen şikayet, olumlu, olumsuz eleştirileri haber merkezi olarak incelemeden kesinlikle haber yapmıyoruz. Şikayet artışı olan kurum, kuruluşlarla ilgili olarak ihbarlarda artış olsa bile yine araştırma veya yerinde inceleme yapmadan medya gurubumuzda kesinlikle haber yapılmadığını belirterek özellikle kimseyi haksız yere zan altında bırakmak bizim haddimize değildir. Dedi.  

 

Biz duyduğumuza değil bizzat gördüğümüze inanırız!

 

Hasta yükü yoğun olan bir hastanede elbette aksaklıklarda olacaktır. Aksaklıklar olduğunda nasıl ki haber yapılıyorsa başarı amaçlı siz değerli takipçilerimizden teşekkür geldiğinde de mutlaka inceleyerek, araştırarak önce kendimizi inandırıp sonra adaletli şekilde haber yapıyoruz.

 

Duru Medya Grubu olarak bizim gözümüz her yerde olmaya devam edecektir.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2021, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER