GTO Başkanı Nail Çiler seçimlerde 42’de 42 yaptı

Gebze Ticaret Odası Meclis ve Meslek Komitesi üyelerinin seçiminde Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in mor beyaz listesi 42 komitenin 42’sinde de seçimi kazandı.

GTO Başkanı Nail Çiler seçimlerde 42’de 42 yaptı
banner158
banner174

Gebze’nin dört yıl boyunca ticaret hayatına yön verecek olan Gebze Ticaret Odası Meclis ve Meslek Komitesi seçimleri dün yapıldı. 16 bin üyesi olan GTO’da 42 komite için 42 sandıkta oy kullanıldı. Oda üyeleri sabah saat 09.00 ile 17.00 arasında kurulan sandıklarda kullanılan oylarda Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in mor beyaz listesi 42 komitede de kazandı. 42 komite de kazanan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler seçimlerin ardından oda önünde bir konuşma yaptı.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Hepinizden Allah razı olsun, 42 komitenin 42’si de tamam. Ben bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 1 ay gece gündüz demeden, çalıştılar. Bize sahada destek olanlar vardı onlara da teşekkür ediyorum. Ben hep şunu söyledim, birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız. Bugün itibariyle seçim bitti, yarın geçim başlıyor. Herkes bizim dostumuz, kardeşimiz. Bu başarı, yalnız başına değil. Sizin de emeğiniz var. Allah bize nasip etsin, bu bölgeye ve ülkeye hizmet edelim. Başka amacımız ve gayemiz yok. Biz koltuktan güç almıyoruz, koltuğa güç veriyoruz. Hepiniz birer kanaat önderisiniz. Bu seçimlerde siyasi partilere ve oda başkanlarına taraf tutmadıkları için teşekkür ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2022, 18:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER