Halil İbrahim Kadıoğlu Toprağa Verildi

Bir süreden beri tedavi gördüğü karaciğer rahatsızlığı sonucu rahatsızlığının nüksetmesi üzerine hayata gözlerini yuman Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı, Mustafapaşa mahallesinde faaliyet gösteren Kadıoğlu Ticaret’in Sahibi Halil İbrahim Kadıoğlu kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi.

Halil İbrahim Kadıoğlu Toprağa Verildi
banner158
banner174

Gebze Çoban Mustafapaşa Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Gebze Eski Kaymakamı şimdiki Tekirdağ Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler,Gebze Kaymakamı M. Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Önceki Dönem Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Uğur Adil Bilgili, Gebze Belediye Baskanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylu, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Türel, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç, Gebze Trabzonlular Camiası, Bölgemiz İş ve Siyaset Dünyasından çok kalabalık sayıda kişi, Kadıoğlu Ailesi ile Merhumun yakınları ve sevenleri ve Gebzeli komşuları hazır bulundu.

Kadıoğlu’nun cenazesi ikindi namazına müteakiben alınan helallik ve kılınan cenaze namazının ardından Gebze Merkez mezarlığında toprağa verildi.

Duru Medya Gurup olarak Merhum’a bir Allah’tan rahmet, kederli ailesi ile Trabzon Camiasına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER