HTC Eğitim’in Doğa Sevdalıları toplandı

Uğur GENCER/ Gebze’de düzenledikleri etkinlikleri ve başarısıyla adından sıkça söz ettirerek zirvedeki yerini koruyan HTC Eğitim öğrencileri hafta sonu doğa yürüyüşü yaptılar.

HTC Eğitim’in Doğa Sevdalıları toplandı
banner158
banner174

Gebze’de düzenledikleri etkinlikleri ve başarısıyla adından sıkça söz ettirerek zirvedeki yerini koruyan HTC Eğitim öğrencileri hafta sonu doğa yürüyüşü yaptılar.

Gebze’de faaliyet gösteren HTC Eğitim Kişisel Gelişim kursu öğrencileri Doğa Keşifi, Yaban Hayatı Fotoğrafçısı ve Kuş Gözlemcisi Ümit Malkoçoglu önderliğinde Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkında doğa yürüyüşü düzenledi.

Yaklaşık 7. kilometrelik yürüyüşte öğrenciler doğayı tanıyarak harika bir gün geçirdiler. Doğadaki yaban hayatına ve bitki çeşitliliğine büyük merak duyan öğrenciler günün sonunda sucuk ekmek partisiyle yürüyüşü noktaladılar.

Etkinlikler Devam Edecek

HTC Eğitim Kurum Müdürü Merve Uslan öğrencilerin çok sevdiği bu tarz etkinliklerin eğitime büyük katkısı olduğunu ve yeni etkinliklerin yapılacağını duyurdu.

Öğrenci Velileri Teşekkür Etti

HTC Eğitim velileri düzenlenen etkinliklerden son derece memnun olduklarını ifade ederlerken, özellikle çocuklarının başarısında bu etkinliklerin çok büyük etkisi olduğunu belirterek HTC eğitim yetkililerine bizzat teşekkür ettiler. Hafta sonunu doğada geçiren öğrencilerin yaşadıkları mutluluk ise yüzlerinden okunuyordu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER