İbrahim Çarıklıoğlu Emekli Oluyor... Böyle Veda Herkese Nasip Olmaz!

Uğur GENCER/ Gebze Anadolu Lisesi Öğretmenleri, Emekli Olan Okul Müdürü İbrahim Çarıklıoğlu’na Muhteşem Bir Veda Yemeği Düzenlediler.

İbrahim Çarıklıoğlu Emekli Oluyor... Böyle Veda Herkese Nasip Olmaz!
banner158
banner174

Gebze’nin gözde mekânlarından olan Tarçın Bistro toplantı salonunda düzenlenen veda yemeğine GAL öğretmenleri katıldılar.

Günler öncesinden hazırlanan sürpriz veda yemeğinde öğretmenler, okul yöneticileri, öğrenciler ve eğitim yöneticilerinin duygu ve düşüncelerini paylaştıkları slayt gösterisi soluksuz izlendi.

Veda töreninde duygulu bir şekilde konuşan Okul Müdürü İbrahim Çarıklıoğlu, ‘Meslek hayatımı yaş haddinden Gebze Anadolu Lisesi Okul Müdürü olarak tamamlıyor ve emekli oluyorum. Gebze’de uzun süreli meslek hayatımın içinde; Gebze Anadolu Lisesi çalıştığım okulların en iyisiydi. Sizlerin birlikteliği beni bundan sonrada mutlu edecektir. Göreve ilk geldiğimde ne demiştim; birbirinizi sevin sayın Cenap Şahabeddin dediği gibi o tespihin taneleri gibi dağılmayın. Gebze Anadolu Lisesinin kendine has bir kültürü eğitim, okul kültürü birlik beraberliği vardır. Bu birlikteliğimizi bugün de tescillemiş olduk. Hepinize teşekkür ederim. Üç şey çok değerliydi. Hayatımızda bunu öğrettiler. Namuslu askerlik yapmak, Namuslu kız evlendirmek, Namusuyla emekli olmak biz de bu şerefi hak etmiş olduk” dedi.

GAL ailesi veda yemeği sonrasında emekli olan okul İbrahim Çarıklıoğlu’na plaket verilerek bir kucak dolusu çiçek takdim edildi. Veda yemeğinde duygu dolu anlar yaşandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2022, 11:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çarıklıolu Mağduru
Çarıklıolu Mağduru - 2 yıl Önce

Ani al Anadolu lisesinde öğrencilerine sıra tahta bulamayan müdür. Şener doğan hamgi akla hizmet gal a müdür yapmış onu. Emekli olmasına çok sevindik. Başkalarını mağdur etmez. Gebze kendisini çok iyi tanıyor.

SIRADAKİ HABER