banner166

İlçe Sağlık Müdürlülerinden Dr.İlyas Sarı'ya Ziyaret

İlçe Sağlık Müdürlerinden; Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ulaş Doğan, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Polat; göreve başladığı günden itibaren başarılı, özverili, çalışkan, personeli tarafından sevilen ve çalıştığı hastaneye heyecan ve yeni bir ivme kazandıran Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.İlyas Sarı’yı makamında ziyaret ettiler.

İlçe Sağlık Müdürlülerinden Dr.İlyas Sarı'ya Ziyaret
banner158
banner174

 

İlçe Sağlık Müdürlerinden; Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ulaş Doğan, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Polat; göreve başladığı günden itibaren başarılı, özverili, çalışkan, personeli tarafından sevilen ve çalıştığı hastaneye heyecan ve yeni bir ivme kazandıran Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.İlyas Sarı’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette yaşanan covid nedeniyle bölgemizde yapılan çalışmalar, sorunlar ve sorunların çözüm yolları için istişarede bulanarak fikir alış verişi yapıldı.

Dr.İlyas Sarı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ;Dr.Ulaş Doğan, Dr.İlhan Kadıoğlu ve Dr. Mustafa Polat’a teşekkür ederek bölgemiz için verdikleri hizmetlerden dolayı müteşekkir olduklarını dile getirdi.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2021, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER