İşlemler Gebze SGK’dan Çorbalar Kocaeli Büyükşehir’den

Uğur GENCER/ EYT Kanunu’nun TBMM’de kabul edilmesi ve Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla birlikte emeklilik için Türkiye genelinde olduğu gibi müracaatlar Gebze SGK’da da alınmaya devam ediyor.

İşlemler Gebze SGK’dan Çorbalar Kocaeli Büyükşehir’den
banner158
banner174

EYT Kanunu’nun TBMM’de kabul edilmesi ve Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla birlikte emeklilik için Türkiye genelinde olduğu gibi müracaatlar Gebze SGK’da da alınmaya devam ediyor. 

Gebze SGK yetkilileri meydana gelebilecek yoğunluğu düşünerek günler öncesinden hazırlıklarını tamamlayarak sabahın ilk ışıklarında kurum bahçesine çadırları kurdurdu.

Yoğun kalabalığa yol açılmaması, olabilecek salgın hastalıklardan vatandaşların etkilenmemesi için günler öncesinden yaptığı planı Çayırova ve Darıca Belediyelerinin desteğiyle hayata geçirdi.

Burada emeklilik evraklarını dolduran vatandaşlar daha sonra evraklarını teslim etmek üzere sırayla müracaatlarını yapıyorlar.

SGK Gebze İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Şenlik müracaatları almaya başladıklarını belirterek şunları söyledi:

Öncelikle EYT Kanunu vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla beraber müracaatlar başladı. Kurum olarak biz de EYT kapsamına giren tüm vatandaşlarımızın müracaatlarını alarak kafalarına takılan tüm soruları da yanıtlıyoruz. Müracaatları alınan vatandaşların kurumumuz bahçesinden huzurlu ve mutlu çıktıklarına bizzat şahit olmak şahsım ve büyük özveriyle çalışan personellerimizi mutlu ediyor.

Cumartesi Pazar müracaatlar alındı

SGK Gebze hafta sonu tam mesai yaparak hizmet verdi. Cumartesi günü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından EYT müracaatlarına gelen vatandaşlara sıcacık çorba ikram edildi. Hafta sonu yaklaşık bin müracaat alındı. Yoğunluğu minimuma indirmek için hafta sonu mesaiye devam edildiği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2023, 11:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin şenlik
Hüseyin şenlik - 1 yıl Önce

Herşey İnsanımızın mutluluğu için

SIRADAKİ HABER