Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi boş durmuyor!

Uğur GENCER/ 2020 yılı teklif çağrısı döneminde koordinatör okul olarak başvuru yapan ve hibe almaya hak kazanan Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi adından söz ettiriyor.

Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi boş durmuyor!
banner158
banner174

 Uğur GENCER/ 2020 yılı teklif çağrısı döneminde koordinatör okul olarak başvuru yapan ve hibe almaya hak kazanan Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi adından söz ettiriyor. 

2020 yılı teklif çağrısı döneminde koordinatör okul olarak başvuru yapan ve hibe almaya hak kazanan Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi, 2020-1-TR01-KA226-SCH-098532 sözleşme numaralı "Multi-Perspective Approach towards e-learning / Uzaktan Öğretime Çok Boyutlu Yaklaşımlar" isimli Erasmus+ okul eğitimi programı kapsamındaki projenin başlangıç toplantılarını(Kick-Off Meeting) 1-3 Eylül tarihleri arasında okul binasında gerçekleştirmiştir.  Proje ortakları arasında bulunan İtalya’dan 3, Romanya’dan 3, Bulgaristan’dan 3, Kuzey Makedonya’dan 4 ve koordinatör okul olarak okulumuzdan 4 öğretmen olmak üzere toplam 17 öğretmen ile projemiz kapsamında gerçekleştirilecek ziyaretler, öğrenim ve öğretim etkinlikleri planlamış olup, projemizin detayları hakkında ortak okullarla bilgi paylaşımı yapılmıştır.



Projemiz uzaktan eğitim süreçlerinde, İtalya Online Materyal Geliştirme, Romanya Eğitim Süreçlerinin Yönetimi ve Koordinasyonu, Bulgaristan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Kuzey Makedonya Ölçme ve Değerlendirme başlıkları altında iyi uygulamaların değişimini ele almaktadır. Okulumuz Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi koordinatörlüğünde, Online Materyal Geliştirme alanında yapılacak ilk öğrenim-öğretim faaliyetleri İtalya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilmesi planlanmıştır. 
Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Ali TEMİZEL, projemizin planlaması aşamasında tüm ortaklarımızın heyecanlı, dinamik, yeniliğe açık ve istekli olduklarını, projemizin her aşamasında nelerin yapılması gerektiği konusunda ortaklarla mutabakata vardıklarını, toplantı süresince ortak okullardan gelen öğretmenlerin okulumuzda incelemelerde bulunup, bilgi aldıklarını ve öğretmenlerimizi en iyi şekilde ağırladıklarını ifade etti. Ayrıca projenin yazım aşamasından başlangıç toplantılarının gerçekleştirilmesine kadar geçen süreçte emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkürlerini iletti. 


Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2021, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178