banner166

Kaymakam Güler 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla Şehitlik Ziyareti Gerçekleştirdi

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kaymakam Mustafa Güler ve ilçe protokolü Gebze şehitliğini ziyaret etti.

Kaymakam Güler 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla Şehitlik Ziyareti Gerçekleştirdi
banner158
banner174

Şehitlik ziyaretine Kaymakam Mustafa Güler’in yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Sarı, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Keskiner, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, Askerlik Şubesi Başkan V. Kd. Bçvş. Murat Kara, Kamu Kurum ve Kuruluşları Müdürleri, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mahmut Kaya, Siyasi Parti Temsilcileri, kıymetli şehitlerimizin değerli aileleri ve Gebze'li vatandaşlarımız katıldı. 

30 Ağustos 2022 Salı günü saat: 11.30'da gerçekleşen şehitlik ziyareti programında ise; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti için canlarını feda ederek şehadete intikal eden tüm aziz şehitlerimizin manevi huzurunda  İlçe Müftüsü Mahmut Çakır’ın eşliğinde, rütbelerin en üstünü olarak addedilen şehitlik mertebesine erişmiş aziz şehitlerimizin ruhuna izafeten Kur'an-ı Kerim okunmasının yanı sıra ülkemiz ve aziz milletimizin bekası için dualar edildi.
 
Kaymakam Mustafa Güler ve beraberindeki protokol üyeleri, aziz şehitlerimizin kabirlerini tek tek ziyaret ederek karanfil bıraktı. Daha sonra Kaymakam Mustafa Güler şehit aileleri ile tek tek ilgilenip sohbet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER