banner166

Kaymakam Mustafa Güler’den Şehitliğe 15 Temmuz Ziyareti

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve ilçe Protokol üyeleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri münasebetiyle Gebze Şehitliğine ziyaret gerçekleştirerek şehitleri kabirleri başında andı.

Kaymakam Mustafa Güler’den Şehitliğe 15 Temmuz Ziyareti
banner158
banner174

Şehitlik ziyareti programına Kaymakam Mustafa Güler’in yanı sıra, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Hasan Aslan,  İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu,  Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri,  Şehit ve Gazi derneklerinin temsilcileri, kıymetli şehitlerimizin değerli aileleri ve Gebze'li vatandaşlarımız katıldı. 


 
Ülkemizin bekası, milletimizin huzur ve güvenliği uğrunda görevleri başında can veren  tüm şehitlerimiz ve merhum gazilerimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi. 
 
Daha sonra Kaymakam Mustafa Güler,  beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte şehitlerimiz için edilen dualar eşliğinde kabirlerine çiçekler bıraktılar. Şehit yakınları ve Gazilerimizle de yakından ilgilenen Kaymakam Güler, sabırlar dileyerek bir istekleri olup olmadığını sordu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER