Milletvekili Adayı Soba çalışmalarını Gebze’de sürdürdü

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hasan Soba, Ramazan Bayramında da durmak bilmedi. Gebze’de bir dizi program ve ziyaretler gerçekleştiren Soba, gittiği her yerde büyük bir sevgiyle karşılandı.

Milletvekili Adayı Soba çalışmalarını Gebze’de sürdürdü
banner158
banner174

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hasan Soba ilçe ilçe ziyaretler düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında Ramazan Bayramında da durmak bilmeyen Soba, Gebze’de gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Soba, gittiği her yerde büyük bir sevgiyle karşılandı.

HEMŞERİ DERNEKLERİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve teşkilat yöneticileriyle birlikte Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin Gebze Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hasan Soba ardından hemşeri derneklerini ziyaret etti. Soba, Samsunlular Derneği, Erzurumlular Derneği ve Kars-Ardahan-Iğdırlılar Derneği’nda vatandaşlarla sohbet ederek bayramlaştı.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2023, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER