banner166

NEFES Gazetesi Siyaset Meydanı’nda nabız tuttu…

Duru Medya kuruluşları olan Nefes Gazetesi, Haber24, Haber41, Manşet Oku ve Son Dakika Gebze’den oluşan Haber Ekibimiz...

NEFES Gazetesi Siyaset Meydanı’nda nabız tuttu…
banner158
banner174

Duru Medya kuruluşları olan Nefes Gazetesi, Haber24, Haber41, Manşet Oku ve Son Dakika Gebze’den oluşan Haber Ekibimiz, 24 Haziran seçimleri için hazırlanan siyasi partilerin seçim stantları ile kurmalarıyla adeta bir Seçim panayırına dönüşen Gebze Kent Meydanı’nı ziyaret ederek siyasi partilerin seçim standlarında bulunan  parti başkanları   ve temsilcileri ile görüştü. İşte siyasi partilerin demeçleri:


MHP Gebze:

Milliyetçi Hareket Partisi olarak Gebze’de  çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Cumhur İttifakına oy istiyoruz. Üye kaydımız devam ediyor. Bugün partimize bir çok üye kazandırdık, halkımızın partimize teveccühü çok iyi ve sevindirici. Parlamento’da Kocaeli’den en az 4 milletvekili çıkarmayı hedefliyoruz. Kocaeli’nin yarısını istiyoruz.

***

İYİ Parti ( Nusret Acur- Gebze İlçe Başkanı):

“6 ay önce kurulan bir siyasi partiyiz ve bu süre içiresinde çok hızlı bir teşkilatlanma çalışması içine girdik. Bütün engellemelere rağmen çok iyi bir noktadayız. 24 Haziran için sandıklar için tüm hazırlıklarımız tamamdır. Allah’a şükür bütün işlemleri bitirdik. Bütün sandıklarla ilgili çalışmalarımız tamamlanmıştır. Sandık müşahitlerimiz hazırdır.

 Gebze’den 4 aday temsil edilmekte listemizde. Son 3 aydır üye çalışmalarız arttı. 3 bine yakın üyemiz oldu. İnşallah 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde en iyi sonucu alacağımıza inanıyoruz. Emekliler gençler, işçi ve memur kesiminden büyük teveccüh var partimize.  Son anketlerimiz yüzde 22-23 bandında bir oy oranımız görünmekte.  Son günlerde de anket çalışması yaptıracağız. Herkese teşekkür ediyoruz”

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2018, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER