ORHAN, KAYA’YI SOKAĞA İNMEYE DAVET ETTİ

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın sosyal medya hesabından CHP’li eski meclis üyesi Osman Kurum’un eşinin Kandil’den çıktığı yönündeki iddiasına sert tepki gösterdi.

ORHAN, KAYA’YI SOKAĞA İNMEYE DAVET ETTİ
banner158
banner174

 CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın sosyal medya hesabından CHP’li eski meclis üyesi Osman Kurum’un eşinin Kandil’den çıktığı yönündeki iddiasına sert tepki gösterdi. CHP Gebze İlçe binasında düzenlenen toplantıya; CHP Gebze ilçe kadın kolları başkanı Yaşa Erdoğan, CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Saide Arslan Çalışkan, Şahin Yılmazel, Sinan Ceper, Halil İbrahim Başçiftçi, Cavit Kapoğlu, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

ORHAN, KAYA’YI SOKAĞA İNMEYE DAVET ETTİ

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın yaptığı paylaşımların yakışıksız olduğunu ifade ederek, kendisini sokağa inmeye, esnafları ve vatandaşları dinlemeye davet etti. Toplumun ekonomik olarak büyük sıkıntılar çektiğini söyleyen Orhan; “ AK Parti ilçe başkanı sorunları dinlemeyerek oturduğu yerden çıkmayarak zırvalamış. Kocaeli’de 14 milletvekilimiz ile halkı dinledik ve bu sorunları rapor halinde genel merkeze sunacağız. Bizim sokağa çıkmamız ve vatandaşlarla iç içe olmamız onları rahatsız etti. Biz her zaman halkın içinde olacağız. Biz Beylikbağı’na geçtikten hemen sonra aylardır o bölgeye gitmeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı hemen Beylikbağı’nda muhtarlarla toplantı yapma kararı almış. Ama artık o toplantıya katılanların o yalanlar inandıklarını düşünmüyorum. İnsanlar artık çözüm istiyor, insanlar artık sonuç odaklı sözler dinlemek istiyorlar. Cumhurbaşkanı yatıp kalkıp CHP’ye hakaret ediyor.” Dedi.


CHP’YE ÇAMUR ATMAK, VATAN HAİNLİĞİDİR

Gökhan Orhan, “Cumhuriyet Halk Partisi’ne laf söylemek ne AK Parti Genel Başkanı’nın ne de Gebze İlçe Başkanı’nın haddi değildir. CHP küllerinden yeniden var olan Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran ve Kuvayi Milliye inancını taşıyanların partisidir. Her defasında CHP’ye çamur atmak, hakaret etmek ülkemizin geçmişine ve kurucu iradesine ihanet etmektir, vatan hainliğidir. Okyanus ötesine bitsin bu hasret diyenler, TRT ekranlarında teröristlere mikrofon uzatanlar, 29 Ekim günü teröristlere ısmarladığı lahmacunun adisyonu hala masasında duranlar, Cumhuriyet Halk Partisi’ne aba altından sopa göstermek sizin haddinize değildir. Halkımız sandık önüne geldiğinde 19 yıllık ihanetin bedelini 31 Mart yerel seçimlerinde en büyük tokadı attığı gibi erken seçimde de atacaktır.” Dedi.


“MAHKEME KARARI OLMADAN GÖREVDEN ALINDI”

Orhan; “Gebze Belediyesi meclis üyemiz Osman Kurum mahkemesi görüldü. 7 yıl gibi bir ceza aldı. Ancak itiraz sürecimiz olacaktır. Osman Bey başvuru yaparken seçilebilir yetkisini Seçim Kurulu’ndan aldı. Seçme ve seçilme hakkından belediye başkan adayımız listesinden yer verdi. O dönem hatalı değildi de niye yıllar sonra ortaya çıktı. Bu gereksiz tartışmalar içinde olmayacağız. Yine alana inip sorun yaşayanların yanında olacağız” dedi.

“KİMSE CHP’Yİ TERÖRLE YAN YANA KOYAMAZ”

CHP Gebze Belediye Meclisi ve Grup Sözcüsü Saide Arslan Çalışkan da Osman Kurum’un bir süre mecliste fiilen görev yaptığını hatırlatarak, “Kısa bir süre önce İçişleri bakanlığı tarafından görevinden alındı, bu zamana kadar kendisi meclis üyesi idi. Seçim kurulu aday olması uygundur dediği için aday oldu ve daha sonra seçildikten sonra kendisi de bizimle mazbatasını alarak göreve başladı. İçişleri bakanlığı mahkeme kararı olmamasına rağmen görevden aldı. Ben Öcalan’a da Gülen’e de her zaman teröristtir dedim. Kimse CHP’ye terörle yan yana koyamaz” dedi. Osman Kurum’un CHP’de geçmişte gele ve üye olduğunu da söyleyen Arslan, “AK Parti İlçe başkanı neye göre eşinin Kandil’de olduğunu söylemiş bilemiyorum. Ayrıca eşinin bir suçu varsa Osman Kurum’un suçlu olduğu anlamına da gelmez” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2021, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER