Toprak altında kalan işçi hastanelik oldu

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde su borularının tamiratı için bir evin zemininde açılan çukurda çalışan işçi, yumuşak zeminin kayması sonucunda toprak altında kalarak hastanelik oldu.

Toprak altında kalan işçi hastanelik oldu
banner158
banner174
 Kocaeli'nin Gebze ilçesinde su borularının tamiratı için bir evin zemininde açılan çukurda çalışan işçi, yumuşak zeminin kayması sonucunda toprak altında kalarak hastanelik oldu. Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nin Gebze ilçesi Ulus Mahallesi 2152 Sokak üzerinde bulunan bir evin zemininde, su sızması şikayetiyle boruları tamiratı amacıyla kazı çalışması yapıldı. Çalışmalar sırasında, ismi öğrenilemeyen bir işçi, yumuşak zeminin kayması sonucu kazılan çukura düşerek toprağın altında kaldı. Durumu fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Yardım ekiplerine haber vererek işçinin yardımına koştu. Saniyelerle yarışan ve elleriyle toprağı kazan vatandaşlar, toprağın altında kalan işçiyi kurtardı.

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri yaralanan şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra ambulansa alınan yaralı, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan işçinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2021, 19:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER