Trafik Çalıştay’ı geliyor!

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, önümüzdeki günlerde Trafik Çalıştayı düzenleyeceklerini bu konudaki hazırlıkların devam ettiğini bildirdi.

 Trafik Çalıştay’ı geliyor!
banner158
banner174

Her geçen gün  daha da artan bölgemizdeki trafik sıkıntısı artık bölge yetkililerini de  harekete geçirmeye başladı.  Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, bölgemizde acilen Trafik Çalıştay’nın yapılması için geçtiğimiz aylarda konuyu Başbakan Yardımcısı  Fikri Işık’ın da katıldığı GTO Meclisi’nde dile getirdiklerini belirterek, “ Gebze’nin en büyük sorunu olan trafik sorunu acilen masaya yatırılması gerekiyor. Bu konuda biz girişimlerde bulunduk ve Trafik Çalıştayı’nı Oda olarak yapmaya hazırlanıyoruz. Trafik Çalıştayı'nın yapılması artık zaruri hale gelmiştir" dedi.

BU KONUDA HERKES ŞİKÂYETÇİ

Sadece Gebze'de normal bir vatandaşın değil, trafik sorununun artık tüm kesimleri çok önemli derecede rahatsız ve mağdur ettiğini ifade eden GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, " Bazı sanayicilerimiz sırf trafik sorunundan ötürü  işletmelerine personel bulamıyor. Dolayısıyla bu hususta sanayicimizde muzdarip ve mağdur durumda. Büyük zaman  ve maddi kayıplar yaşatıyor mevcut trafik konusu. İşletmelere ulaşım her geçen gün daha da zorlaşmakta" dedi. 

Çiler, Çalıştay ile ilgili kesin tarihi de önümüzdeki günlerde netleştireceklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER