Yeni hal binasında ilerleme yüzde 40

Büyükşehir’in Gebze bölgesine kazandıracağı yeni hal binasında işler yoğun tempoda devam ediyor

Yeni hal binasında ilerleme yüzde 40
banner158
banner174

 

‘Mutlu şehir Kocaeli’ vizyonu doğrultusunda kent genelinde yaşayan vatandaşlara her zaman daha iyi şartlarda hizmet vermeyi amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, proje ve yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze bölgesi için projelendirdiği modern hal binası inşaatı hızla yükseliyor. 25 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan tesisin tamamlanmasıyla birlikte Gebze bölgesi modern bir sebze ve meyve haline kavuşacak.

 

İLERLEME YÜZDE 40

Gebze’deki mevcut hal binasının yetersiz olması nedeniyle yapımına bir süre önce Çayırova Cumhuriyet Mahallesi’nde başlanan yeni sebze ve meyve halinde çalışmalar yoğun tempoda devam ediyor. Gebze bölgesine hitap edecek olan modern hal binasında işin ilerleme oranı yüzde 40 seviyesine ulaştı.

 

DÜKKÂNLARIN ASMA KAT BETONLARI DÖKÜLÜYOR

Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı idaresinde devam eden çalışmalar hızlı ilerliyor. Buna göre ekipler, A blokta 12 adet dükkânın asma kat tabliye betonunu döktü. Asma katlardaki tabliye betonların tamamlanmasından sonra idari kısımda 1. kat kolon ve tabliyesine başlanacak. Yapının diğer bloklarında da yoğun bir çalışma gerçekleşiyor. Buna göre B ve C blokta çevre drenajı ve temel çevresi su yalıtımları tamamlandı. D blokta ise istinat duvarların hafriyatı ile çevre altyapı drenaj ve su hatlarının yapımı devam ediyor.

 

TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILAYACAK

Yeni hal binasında 34’er adet dükkân ve sandık depoları olacak. Yine tesis içerisinde dernek odası ve ofisleri, teknik hacimler, mescit, tuvaletler, büfe, berber, lokanta, çay ocağı, 68 TIR parkı ile 63 araçlık otopark alanı hal esnafına ve vatandaşlara hizmet verecek.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER