Yeniden Refah Gebze’den Kaymakam Özyiğit’e hayırlı olsun ziyareti

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Kocaeli Sandık Sorumlusu Yaşar Birgül ve Parti Yönetimi Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeniden Refah Gebze’den Kaymakam Özyiğit’e hayırlı olsun ziyareti
banner158
banner174

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Kocaeli Sandık Sorumlusu Yaşar Birgül ve Parti Yönetimi Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında Başkan Kılıç; Yeniden Refah Partisi olarak Milletimizin milli ve manevi değerlerimiz etrafında birleşmesi ve bölünmez bir bütün teşkil etmesini için çalışıyoruz. Toplumun ve ülkenin teminatı olan, milli ve manevi değerlerimizin korunması ve yeni kuşaklara aktarılmasında hayati öneme sahip olan aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesi için çalışacağız. Devlet-millet kaynaşmasını sağlayacağız İnşaallah bu vesileyle Kaymakamımız Mehmet Ali Özyiğit’e ilçemize yapacağı katkılardan dolayı şimdiden teşekkürlerimizi iletiyoruz.dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit Yeniden Refah Partisinin Türk siyasetine hayırlı olmasını ve çalışmalarında başarılar diledi.
Kaymakam Özyiğit  siyasi partilerin çözüm odaklı çalışmaları gerektiğini ayrıca siyasi partilerin birlik ve beraberliğin mihenk taşı olduklarını sözlerine ekledi. Ziyaret sonunda  MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Beyaz, Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit’e ilçemize yapacağı katkılardan dolayı şimdiden teşekkürlerini ifade etmesi ile ziyaret son buldu.


 

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2022, 21:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178