20 Nisan'a kadar tren raylarına yaklaşmayın

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü, Kocaeli il sınırlarındaki gar ve istasyonlar arasında 20 Nisan'a kadar otla mücadele kapsamında ilaçlama çalışması gerçekleştirecek.

20 Nisan'a kadar tren raylarına yaklaşmayın
banner158
banner174

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü, Kocaeli il sınırlarındaki gar ve istasyonlar arasında 20 Nisan'a kadar otla mücadele kapsamında ilaçlama çalışması gerçekleştirecek. Bu süreçte vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi.

TCDD'den yapılan açıklamada, 22 Mart-20 Nisan tarihlerinde Gebze-Adapazarı, istasyonları arasında otla mücadele kapsamında ilaçlama yapılacağı bildirildi. Mücadelede kullanılan ilaçların, insan ve hayvan sağlığını etkileyici özellik taşıması sebebiyle tehlike oluşturduğu vurgulanan açıklamada, belirtilen demir yolu hat kesimleri ile istasyonların çevresinde vatandaşların dikkatli olması gerektiği kaydedildi.

ÖNEMLE DUYURULUR

Açıklamada, “Demir yolu güzergahı ve yakınındaki arazilerde ilaçlama tarihlerinden itibaren 10 gün boyunca vatandaşların ilaçlama yapılan sahaya yaklaşmamaları, belirtilen yerlerde hayvanlarını otlatmamaları, ot hasadı ve arıcılık faaliyetlerinde bulunmamaları önemle duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2023, 21:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178