ANİBALGAZETE ‘DEN CUMHURİYETE ÖZEL SAYI

Gebze merkezli olarak haftalık yayınlanan Türkiye’nin tamamı renkli tek yerel gazetesi AnibalGazete, Cumhuriyetin 100. Yılında rekor kırmayı hedefliyor.

ANİBALGAZETE ‘DEN CUMHURİYETE ÖZEL SAYI
banner158
banner174

Gazetenin kurucusu İrfan Yormaz, 2020 yılında TBMM’sinin kuruluşunun yüzüncü yılında Kocaeli Nabız gazetesini Bülent Işık ve Çiler Boylu ile 100 sayfa gazete çıkarmıştı.

REKOR DENEMESİNDE DESTEK BEKLİYORUZ

Cumhuriyetin ilan edilişinin 100.yılı münasebeti Yayın Kurulu Sorumlusu Leyla Altunbaş Yormaz, Yayın Danışmanı Fatih Soylu, Haber Merkezi Sorumlu Editörü Murat Gökkaya ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Seher Karaşahin ve Haber Merkezi Editörü Berfin Aslan ile 100 sayfa tamamı renkli özel bir sayının hazırlığının çalışmalarına başlayan usta gazeteci İrfan Yormaz, Kocaeli BatıYakası’nın tüm dinamiklerinden destek beklediklerini belirterek yaptığı açıklamada “ Bir rekor kıracağız. Cumhuriyetimizin 100. Yılına çok yakışacak. Türkiye’de ilk kez tamamı renkli 100 sayfa yerel bir gazete çıkacak. 2 bin adet olarak Kocaeli genelinde dağıtımı yapılacak gazetemizin Cumhuriyet bayramı özel sayısında her sayfamızın okunması için titiz bir çalışma içindeyiz. Bölgemiz ve Türkiye gündeminin son gelişmelerinin yanı sıra, dünyadan haberler, eğitim, sağlık, teknoloji, siyaset, spor. cemiyet haberleri, polis adliye haberlerinin bulunacağı 100 sayfalık özel sayımızda iş ve siyaset dünyamızın en güzide isimlerinin ve işletmelerinin de Cumhuriyet bayramı kutlama ilanları yer alacak. 

Türkiye’de yerel basında bir rekor olacak 100.yıl özel sayımızda tüm dostlarımızın, paydaşlarımızın ve kutlama ilanlarını AnibalGazete’de yayınlatmak isteyenlerin destek ve katkılarını bekliyoruz. Aziz Türk milletinin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, Cumhuriyeti bizlere armağan ve emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi şükranla anıyoruz.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2023, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER