Başhekim Güneş ve İlçe Sağlık Müdürü Doğan’dan Yeni Binaya Ziyaret

Uğur GENCER/ Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş ve Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan; İnşaatı devam eden ve kısa süre içerisinde yapımı tamamlanıp hizmet verecek olan yeni İlçe Sağlık Müdürlüğü binası ve Farabi EAH bünyesinde hizmet verecek olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezine ziyarette bulundular.

Başhekim Güneş ve İlçe Sağlık Müdürü Doğan’dan Yeni Binaya Ziyaret
banner158
banner174

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş ve Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan; İnşaatı devam eden ve kısa süre içerisinde yapımı tamamlanıp hizmet verecek olan yeni İlçe Sağlık Müdürlüğü binası ve Farabi EAH bünyesinde hizmet verecek olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezine ziyarette bulundular.

Yapılacak planlamalar hakkında bilgi alış verişinde bulunarak; görevli inşaat mühendisinden yapılar hakkında bilgi aldılar.

Darıca’da Başarı Ekip İşidir!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş ve Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan omuz omuza verip sağlık alanında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar. Darıca için sağlık alanında kalıcı hizmetler bırakmak adına verdikleri mücadele vatandaşlar tarafından  takdir ediliyor.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER