banner166

Büyükataman: İnternet Gazeteciliği Yasası Ekim ayında yasalaşacak

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, kamuoyunda 'dezenformasyon yasası', sosyal medya ve internet gazeteciliği yasası olarak bilinen "Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" teklifin TBMM'de Ekim ayında kanunlaştırılacağını söyledi.

Büyükataman: İnternet Gazeteciliği Yasası Ekim ayında yasalaşacak
banner158
banner174

BURSA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 11 Eylül Pazar Günü Bursa’ya geliyor. Bahçeli’nin katılımlarıyla gerçekleştirilecek “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net”  temalı açık hava toplantısı öncesinde MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, MYK Üyesi Fevzi Zırhlıoğplu, MDK Üyesi Muhammet Tekin ve İl Başkanı Cihangir Kalkancı'nın katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

Büyükataman, MHP olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı olan 2023’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri ’ne büyük bir hassasiyet, olağanüstü bir titizlik ile hazırlandıklarının altını çizdi.

Türkiye’nin tam bağımsızlık yolunda istikrarlı ve tavizsiz bir şekilde ilerlemesini sürdürmenin yolunun 2023 seçimlerinden geçtiğini belirten Büyükataman,  Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçişle birlikte Türkiye’nin geçmişte yaşanan kısır tartışmalardan, istikrarsız hükümetlerden ve sonu gelmeyen siyasi kavgalardan kurtulduğunu kaydetti.

Öte yandan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir’in kamuoyunda ‘dezenformasyon yasası, internet gazeteciliği yasası’ olarak bilinen ‘Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’ ile ilgili sorusu üzerine Büyükataman, söz konusu teklifin Ekim ayında TBMM’de kanunlaşacağını söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER