Emlak Kulübü Derneği 1.Olağan Genel Kurul Kongresi Yapıldı

Emlak Kulübü Derneği 1.Olağan Genel Kurul Kongresi bugün Darıca'da büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Emlak Kulübü Derneği 1.Olağan Genel Kurul Kongresi Yapıldı
banner158
banner174

Türkiye geneli bir çok gayrimenkul firmasının üyesi olduğu Emlak Kulübü kongresi bugün Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yapıldı.Program saygı duruşu ve istiklal marşının ardından divan üyelerinin seçilmesiyle başladı.Emlak Kulübü Derneği 1.Olağan Genel Kurul Kongresinde Kurucu Başkan Fuat Özdağ kısa bir açılış konuşması yaptı.

Ülkemizin önde gelen Emlak STK ları arasına ismini yazdıran Emlak Kulübü  Kısa süre önce Nisan ayında kurulmasına rağmen başarılı ve vizyoner çalışmalarıyla adından söz ettirmeyi başardı.Bugün gerçekleştirilen 1.Olağan Kurul ile Kurucu Başkan Fuat Özdağ’ın Başkanlığında yeni yönetim kurulu yapılan oylama ile katılımcıların tamamının oyunu alarak önümüzdeki 3 yıla damgasını vuracak.Yüksek katılım ile gerçekleştirilen Genel kurulda sektörün önemli temsilcilerin ve şık konukların çokluğu dikkat çekti.Genel Kurula
Darıca Belediye Başkanı Sn. Muzaffer BIYIK, Başkan Yrd.Ayhan Naci Yüksel, Kocaeli Ticaret İl Müdürü Sn. Veysi UZUNKAYA, Zingat Genel Koordinatörü Eser Karaismailoğlu, Reos Yön.Kurulu Bşk. Hüseyin ÖZTÜRK katıldı.Oyların tamamını alan yeni yönetim kurulu listesi şu şekilde oldu.

EMLAK KULÜBÜ Yönetim Kurulu
Fuat Özdağ
Murat Uygun
Mevlüt Bozdağ
Saim Diğrak
Gökhan Adıgüzel
Serhat Öztürk
Sevinç Aytin
Eşay Taştan
Şule Cihan Bazir

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2022, 20:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER