Emlak Kulübü, etkinliklere hız kesmeden devam ediyor

Henüz Nisan 2022’de kurulmasına rağmen emlak  sektörünün ulusal anlamda güçlü STK’sı olmayı başaran Emlak Kulübü, Ağustos ayı etkinliğini yine yoğun katılım eşliğinde gerçekleştirdi.

Emlak Kulübü, etkinliklere hız kesmeden devam ediyor
banner158
banner174

Gebze Ticaret Odası toplantı salonunda yapılan ve İstanbul dahil olmak üzere yoğun katılımın olduğu etkinliği, Gebze Ticaret Odası Başkanı  Nail Çiler’de ilgiyle takip etti.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Zafer Bayramı’nın yüzüncü yılını Türk Bayrakları eşliğinde kutlayarak, başta Mustafa Kemal Atatürk ve  silah arkadaşları saygı ve hürmetle anılığı etkinlikte konuşan Emlak Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Özdağ, “Emlak Kulübü Yönetimi olarak, İstanbul dahil birçok ilde üye sayısının artırıldığını, temsilcilik başvurularının titizlikle değerlendirildiğini ifade etti.  Eğitim faaliyetleri başta olmak üzere, “Öğren Paylaş Kazan” ilkesi doğrultusunda sektörel yenilikler ve güncel bilgiler ışığında sürekli gelişim ve değişim vizyonuyla hareket edeceklerini ifade eden Özdağ’ın ardından konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Emlak Kulübü’nün yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve etkinlikleri yakınen takip ettiğini söyledi.

 

ÇİLER: EMLAK KULÜBÜ’NÜ, TÜRKİYE’DEKİ DİĞER ODALARLA BULUŞTURMAYA SÖZ VERİYORUM

Nail  Çiler, etkinliğe özellikle kadın üyelerin yoğun katılımlarının dikkatinden kaçmadığını ifade ederek, “Bugün burada sizlerle olmaktan çok mutluyum. Mesleğine önem veren üyelerinin gelişimini amaçlayan Emlak Kulübü başkanı kardeşim Fuat Özdağ’ı ve tüm Emlak Kulübü Yönetim Kurulunu kutluyorum. Gebze Ticaret Odası olarak, “Siz yeter ki isteyin” Emlak Kulübü’nü Türkiye’deki diğer Ticaret Odalarıyla buluşturma sözünü burdan veriyorum.” dedi. Emlak Kulübünün “Öğren, Paylaş, Kazan” sloganının bir öğretmen kökenli oda başkanı olarak çok anlamlı bulduğunu ifade eden Nail Çiler, “Bilgiye, eğitime önem veren bir STK’nın daha da büyüyerek ülkeye hizmet edeceğine inanıyorum. Ülkemizin kalkınması için bizler böyle güzel kulüplerle elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz.”diyerek sözlerini tamamladı.

GTO Başkanı Nail Çiler’e destekleri için Emlak Kulübü Başkanı Fuat Özdağ çiçek takdim ederek teşekkür etti.

 

VERİMLİ EĞİTİM

Emlak Kulübü Yönetimi tarafından titizlikle hazırlanılan etkinlikte, meslektaş ve üyelerin talebi üzerine ortak akılla belirlenen eğitimi,  Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Standartlar Komite üyesi SPK Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Selim Yazıcı tarafından “Gayrimenkulde Doğru Fiyatı Belirleme” konu başlığıyla verildi.

Emlak Kulübü üyelerinin kendi portföylerinin tanıtımı ve meslektaşlarıyla paylaşımlarının ardından, yeni üyelere Üyelik Sertfikaları takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER