Gaziantep'ten feci kaza haberi: 15 kişi hayatını kaybetti 22 kişi yaralandı

Gaziantep'te meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 15 vatandaşımız vefat etti., Vali Gül, "Aralarında 3 itfaiye personeli, 2 sağlık personeli, 2 gazeteci bulunuyor." dedi.

Gaziantep'ten feci kaza haberi: 15 kişi hayatını kaybetti 22 kişi yaralandı
banner158
banner174

Gaziantep'te yolcu otobüsü ve bir ambulansın da karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 15 kişi hayatını kaybetti,22 kişi yaralandı.

Kaza, saat 11.30 sıralarında Gaziantep- Nizip Otoyolu’nda meydana geldi. Bir otomobilin dere yatağına uçtuğu ihbarı üzerine bölgeye polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, kazazedelere müdahale etmek için araçlarını otoyola durdurdu. Bu sırada bir yolcu otobüsü, ambulans, itfaiye ve İHA’nın canlı yayın aracına çarpıp devrildi. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda takviye sağlık ekibi yönlendirdi. Yaralılar, ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. 

BAŞKAN ŞAHİN'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kazayla ilgili bir açıklamada bulundu. Şahin,  "Gaziantep-Nizip arası otoyolda ambulans, otobüs ve kurtarma ekibinin yer aldığı kazada ilk belirlemelere göre; 3 itfaiye personelimiz, 2 sağlık personelimiz, 2 basın mensubumuz olmak üzere 15 vatandaşımız vefat etmiş, 22 vatandaşımız yaralanmıştır. Milletimizin başı sağ olsun." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER