banner166

“Güçlü Türkiye, güçlü neslin varlığıyla oluşacaktır”

Başkan Karaosmanoğlu, Darıca Diriliş 3 Hüma Hatun Gençlik Kampı’nı ziyaret etti. Burada kız çocuklarıyla, gençlerle ve kadınlarla sohbet eden Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımızın ve kızlarımızın güçlenmesini istiyoruz. Bunun için bu merkezleri hayata geçiriyoruz” açıklamasını yaptı.

 “Güçlü Türkiye, güçlü neslin varlığıyla oluşacaktır”
banner158
banner174

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca’da Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan devir alınarak hayata geçirilen Diriliş 3 Hüma Hatun Gençlik Kampı’nı ziyaret etti. Darıca Bayramoğlu’nda deniz kenarında kurulan tesisle eğitim, kültür, sosyal ve gelişime dönük her türlü aktivenin yanı sıra gençlerin gönüllerince vakit geçirebildikleri bir alana kavuşturduklarını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Tesisimiz spor, toplantı, seminer gibi organizasyonlarda kadınlara hizmet ediyor. Gençlerimizin ve kadınlarımızın güçlenmesini istiyoruz. Bu sebeple bu tesisleri kentimize kazandırıyoruz” açıklamasını yaptı.

 

“EN GÜZELİNİ SUNMAK İÇİN GÖREVLERİNİN BAŞINDALAR”

Darıca Bayramoğlu’nda hayata geçirilen Diriliş 3 Hüma Hatun Gençlik Kampı’nın son derece verimli kullanıldığını da ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Bu tesisimiz nezih ortamıyla gençlerimize ve kadınlarımıza hizmet veriyor. Özel bir ekibimiz bu cennet gibi alanda çalışmalarını sürdürüyor. Hanım kardeşlerimize, kızlarımıza ve gençlerimize hizmetin en güzelini sunmak için görevlerinin başındalar” ifadelerini sarf etti.

 

“BU VATAN HEPİMİZİN NAMUSUDUR

Bu tesisler, kadınımızın daha güçlü olmasına ve geleceğe damga vurmasına hizmet etmektedir.  Kadınlarımıza ve kızlarımıza güveniyoruz. Güçlü Türkiye’nin bilgi üreten nesillere ihtiyacı var. Kızlarımız daha donanımlı yetişecek ilmin her noktasında dünyaya örnek çalışmalar üretecek. Okuyan, sorgulayan ve üreten bir nesil için çalışıyoruz. Sosyal belediyecilikte bizim yönümüz bu istikamettedir. Türkiye olarak güçlü olmalıyız. Bu vatan hepimizin namusudur. Koruyacağız ve onun güçlenmesi için çok ama çok çalışacağız. Bizim davamız insanlığın yücelmesidir. Ülkemizin refahının artması ve milletimizin daha güzel şartlarında yaşamlarını sürdürmesidir. Mazlumların hamisi olan Türkiye’nin sorumluluğu büyüktür. Dünya üzerinde zulüm gören kardeşlerimizin sesi olmaktadır. İşte bu bilincin oluşmasında kadınımızın ve genç kızlarımızın rolü büyüktür” şeklinde konuştu.

 

“SOSYAL ALANDA ETKİLİ OLMALI VE HİZMET ÜRETMELİDİR”

Genç kızlarımız ve kadınlarımız için cazibe merkezi olan Darıca Diriliş 3 Hüma Hatun Gençlik Kampı’nın havuzu, spor salonu, restoran ve sosyal donatılarıyla model bir proje olduğunu dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Güçlü Türkiye, güçlü annenin ve gençlerin varlığıyla oluşacaktır. Her birimiz üzerine düşen görevlerin farkında olmamız gerekmektedir. Dünya üzerinde kadınlarımıza insani yönden çok önemli görevler de düşmektedir. Kadınlarımız sosyal alanda etkili olmalı ve hizmet üretmelidir. Bizlerin derdi kadınımızı daha yüceltmektir, daha güçlü hale getirmektir. Bunu başarmak için çok çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2018, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER