Halil İbrahim Kadıoğlu''Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır''

Gebze Trabzonlular Derneği’nin Perşembe günü gerçekleştireceği olana genel kurulunda eski dernek başkanı H. İbrahim Kadıoğlu yeniden dernek başkanı adayı olduğunu açıkladı.

Halil İbrahim Kadıoğlu''Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır''
banner158
banner174

 Gebze Trabzonlular Derneği’nin olağan genel kurulu 24.06.2021 Tarihinde gerçekleştirilecek. Dernek binasında gerçekleştirilecek olan genel kurulun başlama saati 16.00. olağan genel kurula katılımın yüksek olması beklenirken Gebze Trabzonlular Derneği eski dernek başkanı H. İbrahim Kadıoğlu dernek başkanlığına aday olduğunu açıkladı.Açıklamada bulunan H. İbrahim Kadıoğlu,  Gerçekleştirilecek olan olağan genel kurulumuzun başta dernek üyelerine ve Gebze’deki vatandaşlara hayırlı olmasını diliyorum.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Dernek başkanlığı döneminde yapmış olduklarım ve vermiş olduğum hizmetler yapacaklarımın teminatıdır. Olağan genel kurulumuzda yeniden dernek başkanlığına aday olduğumu belirtmek isterim. Aday olan diğer tüm arkadaşlara da başarılar diliyorum. Gebze Trabzonlular Derneği’ne başkan seçilecek olan arkadaşımızı da şimdiden tebrik ederim. Nasip olursa derneğimize yeniden başkan oluruz olmazsak da hayırlı olsun deriz” şeklinde konuştu.



Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2021, 19:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178