Hisarcıklıoğlu Başkan, Bulut Ticaret Odaları Konsey üyesi

Kocaeli Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Genel Kurulu’na tam kadro katıldı. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun güven tazelediği genel kurulda, KOTO Başkanı Necmi Bulut da yeniden Ticaret Odaları Konsey Üyeliği’ne seçildi

Hisarcıklıoğlu Başkan, Bulut Ticaret Odaları Konsey üyesi
banner158
banner174

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Genel Kurulu, 30-31 Mayıs 2023 tarihlerinde Ankara TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirildi. KOTO Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Üyeleri; Abdurrahman Çuhadar, Yusuf Ziya Uludüz, Meclis Başkan Yardımcısı Fikret Yıldırım, TOBB Delegeleri Cevat Yıldız, Hakan Yaşar Ulutan, Handan Kümeli, Hasan Cemil Altınkaya, İbrahim İbrahimoğlu, Kerim Bayramoğlu, Mehmet Akif Şen, Mert Kavşut, Mesut Ekşi, Metin Sözer, Nurdoğan Canıgeniş, Sami Durmuşoğlu, Veli Başkurt ve KOTO Genel Sekreteri Mert Anlıpak’ın yer aldığı KOTO heyeti, genel kurula adeta çıkarma yaptı.

BAŞKAN BULUT’TAN MESAJ

Anıtkabir ziyareti ile başlayan genel kurul programı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşen Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni ve TOGG Kura Çekimi ile devam etti. Programın ikinci gününde TOBB Başkanı, Yönetim Kurulu, konsey, kurul ve komisyonların seçimi gerçekleştirildi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun güven tazelediği genel kurulda, KOTO Başkanı Necmi Bulut da, Kocaeli iş dünyasını temsilen yeniden Ticaret Odaları Konseyi’ne ve TOBB Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğine seçildi. KOTO Başkanı Bulut, Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik ederek, “Görüşleri ve projeleriyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize adeta çağ atlatan Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ve yönetimini kutluyor, yeni dönem çalışmalarında başarılar diliyoruz. KOTO olarak, Ticaret Odaları Konseyi’nde de Kocaeli iş dünyamızın geleceği adına üst düzey katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2023, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER