Hülya Bilgili’nin kitabı “Sürülmüş” çıktı

Uğur GENCER/ Türkiye'nin en büyük online kitap satış platformu olan Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık (KDY) tarafından satışa sunuldu. Kısa sürede en çok ilgilenilen arama sonuçları arasına giren kitap yoğun ilgi görüyor.

Hülya Bilgili’nin kitabı “Sürülmüş”  çıktı
banner158
banner174

Türkiye'nin en büyük online kitap satış platformu olan Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık (KDY) tarafından satışa sunuldu. Kısa sürede en çok ilgilenilen arama sonuçları arasına giren kitap yoğun ilgi görüyor.

Hülya Bilgili’nin yazdığı 346 sayfalık “Sürülmüş” başlıklı kitap tanıtımı için Kitapyurdu tarafından yapılan paylaşım;

Artık gördüğü, kar taneleri değil, arabanın kirli camına yansıyan yara bere içindeki yüzüydü. Geleceğinin ona, bir seçim yapmasını söylediği andan itibaren hayatında ne kadar çok şey değişmişti. O artık ailesine gaddarlık etmiş bir evlattı. Görmesinin bile yasak olduğu bir adamı özlüyordu. Eğitimi için aylardır bir eve kapanmış, sevdiği birçok alışkanlığını terk etmişti. Hepsini insanlığa hizmet etmek fikrinden hoşlandığı için, o dehşet görüntülerin gerçekleşmemesi için yaşamıştı. Fakat bir öfke anında yaptığı aptallık yüzünden bütün fedakârlıkları çöpe atmak üzereydi.

Güvenilmez geçmişin, pişmanlık dolu gelecekle buluşmasıyla başlayan bir süreç… Maiire gezegeninden sürülen atalarının dünya üzerindeki savaşına dâhil olan bir genç kızın zamanlar arası başlayıp kendi iç dünyasına uzanan yolculuğu.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2022, 21:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER