Kabine toplantısı bugün…

Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yoğun gündemle bugün toplanacak. Meclis'e sunulması beklenen başörtüsü teklifine ilişkin yol haritası Kabine Toplantısı'nda ele alınacak.

Kabine toplantısı bugün…
banner158
banner174

Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yoğun gündemle bugün toplanacak. Meclis'e sunulması beklenen başörtüsü teklifine ilişkin yol haritası Kabine Toplantısı'nda ele alınacak. Milyonları ilgilendiren EYT düzenlemesi ve sözleşmelilere kadro çalışmaları için de gözler Beştepe'de olacak.
Kabine toplantısı bugün saat 15.30'da, yoğun gündemle Beştepe'de toplanacak. Teklifin Meclis'e sunulması öncesinde, muhalefet partileriyle yapılan görüşmeler değerlendirilecek. Referandum seçeneğine ilişkin istişareler yapılacak. Kabine Toplantısı'nda, enflasyonla mücadele kapsamında olası yeni tedbirler ele alınacak.

GÖZLER ÇALIŞMA HAYATI DÜZENLEMELERİNDE
Gözler bir taraftan da milyonlarca kişinin merakla beklediği, çalışma hayatına yönelik düzenlemelerde olacak. EYT düzenlemesi, sözleşmeli personel ile taşeron ve geçici işçilerin durumu da toplantıda konuşulacak konular arasında. Sona yaklaşılan çalışmaların detaylarının ele alınması bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178