Mardin'de kahreden kaza; 1'i Şehit 20 kişi hayatını kaybetti

Mardin'de en az 20 kişinin hayatını kaybettiği, 29 kişinin ise yaralandığı kazanın hemen öncesinde başka bir freni patlayan aracın 2 araca çarparak takla attığı ve bu kaza sonucu 2 çocuğun öldüğü belirlendi.

Mardin'de kahreden kaza; 1'i Şehit 20 kişi hayatını kaybetti
banner158
banner174

Kazanın hemen öncesinde akaryakıt istasyonunun yakınında freni patlayan başka bir tır 2 araca çarparak takla attı. Olay sonucu 2 çocuk hayatını kaybederken, olay yerine çok sayıda kişi yardım etmek üzere yöneldi.
Mardin'in Derik ilçesinde freni patlayan tır kalabalığın arasına dalarak 20 kişinin ölümüne neden oldu. Çok sayıda kişinin yaralandığı olayın öncesinde kalabalığın neden orada toplandığı da ortaya çıktı.

Kazanın hemen öncesinde akaryakıt istasyonunun yakınında freni patlayan başka bir tır 2 araca çarparak takla attı. Olay sonucu 2 çocuk hayatını kaybederken, olay yerine çok sayıda kişi yardım etmek üzere yöneldi.Toplanan kalabalığın arasına başka bir tır freni boşalmış halde hızla daldı. İlk belirlemelere göre katliam gibi kazada 20 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi yaralandı.
ŞEHİT POLİS, 1 HAFTA ÖNCE DERİK'E TAYİN OLMUŞ
İlk kazaya müdahale sırasında şehit olan polis memurunun kimliği de belli oldu. Kazada hayatını kaybeden polis memuru Yahya Ergin'in 1 hafta önce Tekirdağ Şarköy'den Mardin'in Derik ilçesine tayin olduğu belirtildi. Çanakkale Ezine doğumlu olan 33 yaşındaki polis memuru Ergin'in 1 çocuk babası olduğu ve TEM Şube Müdürlüğünde görevli olduğu öğrenildi. Ergin için Mardin Havalimanı'nda tören düzenlendi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER