“Milletimiz Cumhurbaşkanımızla Yürümek istiyor”

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit SEKA Park’ta vatandaşların sofrasına konuk oldu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’ın da eşlik ettiği Karaosmanoğlu, “Türkiye’de en önemli bağımız Millet-Devlet birlikteliğidir” dedi.

“Milletimiz Cumhurbaşkanımızla Yürümek istiyor”
banner158
banner174

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit SEKA Park’ın güzellikleriyle hoş vakit geçiren ailelerin sofralarına konuk oldu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’ın da eşlik ettiği Karaosmanoğlu, çocuklarla da yakından ilgilenirken, “Vatandaşımızın her daim yanında ve dizinin dibindeyiz. Bizim en büyük gücümüz halkımızdır. Bu güç ve enerjiyle hizmetlerimizi sürdürebiliyoruz. 24 Haziran ve yaşanan son gelişmeler ışığında milletimiz Cumhurbaşkanına sahip çıkıyor ve Recep Tayyip Erdoğan ile yürümek istiyor” açıklamasını yaptı. 

 

“24 HAZİRAN MİLLET-DEVLET BİRLİKTELİĞİNİ SOMUTLAŞTIRDI” 

Türkiye’nin uluslararası alanda verdiği büyük bir mücadelenin bir örneğini de yaşanan döviz operasyonlarıyla yaşadığını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Şunu ifade etmeliyim ki 24 Haziran Millet-Devlet birlikteliğini somutlaştırdı. Bunu çok net biçimde görüyoruz. İnanıyorum ki gelecek Türkiye’nindir. AK Parti siyaseti içinden çıktığı insanının sosyolojisine dayanmaktadır. Türkiye, sadece kendinden sorumlu bir devlet değildir. Üretmek, çalışmak ve mazlumların hamisi olarak dünyada söz sahibi olmak zorundadır. Bu nedenle bizler üzerlerimize düşen görevi her vatandaş gibi yerine getirmek zorundayız” açıklamasını yaptı.

 

“HIZLI BİR YÖNETİM ANLAYIŞIYLA HAREKET EDİYORUZ”

Konuk olduğu ailelerin ikram ettiği yiyecek ve içeceklerin tadına da bakan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, milletin derdiyle dertlendiklerini de ifade ederek, “Ailelerimizin güçlü ve moralli olması için kent yaşamının soluk alabileceği alanları oluşturmada projeleri hayata geçiriyoruz. Halkımızdan gelen taleplere göre etkili ve hızlı bir yönetim anlayışıyla hareket ediyoruz. Gördüğümüz veya bize iletilen eksikliklere çare oluyoruz. olmalarını istiyoruz. Cumhurbaşkanımızın bizden bu yönde ki talimatlarını da etkin bir şekilde yerine getiriyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Karaosmanoğlu’na ve Bayram’a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Alaeddin Alkaç’da eşlik etti.  

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2018, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER