banner166

ROMAN VE ALMAN BASIN MENSUPLARI BALLIKAYA’DA TIRMANIŞ YAPTI

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, ilimizin turizm değerlerini hem ulusal hem de uluslararası alanda tanıtmaya devam ediyor.

ROMAN VE ALMAN BASIN MENSUPLARI BALLIKAYA’DA TIRMANIŞ YAPTI
banner158
banner174

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA)’nın davetlisi olarak Türkiye’ye gelen Roman ve Alman vatandaşı basın mensubu grubu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ev sahipliğinde Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkında adrenalin dolu bir güne imza attı. 1,5 kilometre uzunluğunda 40-80 metre genişliğinde, dağcıların iniş ve tırmanış yaptıkları vadide trekking alanları, göl, şelale ve Ballıkaya Deresi'ne ulaşan, travertenleri gören konuklar adeta bu doğa harikasına hayran kaldı.

TGA ORGANİZE ETTİ

Türkiye’nin 12 şehrinde organize edilen 33 etkinlikte TGA tarafından dünyanın 40 ayrı ülkesinden davet edilen 132’si basın mensubu, 29’u influencer olmak üzere 754 kişi ağırlandı. Yapılan paylaşımlar sonucu toplam 60 milyon erişim elde edildi. Bu organizasyonda ise Romanya ve Almanya’dan gelen basın mensubu konuklar ilimizde ağırlandı. Etkinlik kapsamında uluslararası alanda da tabiat güzelliklerimiz davetliler tarafından paylaşılarak tanıtımı yapıldı.
 

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2022, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER