Şile'de Trendkamp konuşuluyor

Sosyal medya aracılığı ile bir araya gelen 500 kişinin üzerinde katılım ile gündem olan Trendkamp, Şile’de en çok konuşulan kamplardan biri oldu.

Şile'de Trendkamp konuşuluyor
banner158
banner174

Şile’de özel bir kamp işletmesinde 6 Mayıs ile 8 Mayıs tarihleri arasında toplanan doğa severler Şile’de 3 gün 2 gece doğa ile iç içe yaşamanın tadını çıkararak okul ve iş stresinden uzak dolu bir kamp yaşadılar.

Doğa ile iç içe olmak için geldik
İş hayatından uzaklaşmak isteyen bir vatandaş, “Arkadaşımla birlikte kafa dinlemek ve doğa ile iç içe olmak için geldik. Çadırımızı kurduk ve güzel bir hafta sonu geçirmek için buradayız." ifadelerini kullandı.

90’lar geri döndü
Karavan ve Çadır tutkunları için hazırlanan çeşitli aktiviteler sayesinde gün içerisinde eğlenceli zamanlar geçirdi. Akşam saatlerinde ise canlı müzik ve dj performanslarla kampçılar adeta konser havası yaşadı. 7 Mayıs Cumartesi akşamı ise 80’ler e 90’lar partisi düzenlenerek çadır kampına gelen insanların o günlerde giyilen elbiseler giymesi de Trendkamp’ın Şile’de çok konuşulmasına neden oldu.

İzmit’ten 90’lar konseptti için geldik
Ünivesite öğrencisi bir genç ise, “Ben ve arkadaşlarım İzmit’ten 90’lar konseptti için geldik ve onun için hazırlandık. Gerçekten harika bir ortamdı. Burada olmak gerçekten ayrıcalılık.” İfadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER