banner166

TEM'de zincirleme kaza; 2'si ağır 20 yaralı!

Tem Otoyolu Sakarya geçişinde yağış sebebi ile kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak savrulmaya başlayan otomobile çarpmamak için fren yapan tıra, yolcu otobüsü çarptı. Kazada 2'si ağır 20 kişi yaralandı.

TEM'de zincirleme kaza; 2'si ağır 20 yaralı!
banner158
banner174

Edinilen bilgi ve iddialara göre ,Tem otoyolunun Sapanca ilçesi geçişi sırasında İstanbul istikametine gitmekte olan S.M.Ç. idaresindeki 06 EY 4366 plakalı otomobil aşırı yağış sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak savrulmaya başladı.Savrulan aracı gören 06 BTN 189 plakalı tır sürücüsü H.A. ise yavaşladı.Tır'ın arkasından gelmekte olan M.R.Ç. idaresindeki 50 AG 708 Kocaeli firmasına ait otobüs yavaşlayan tıra arkadan çarptı.Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Çarpışmanın etkisi ile otobüs sürücüsü M.R.Ç. araçta sıkışırken, muavin O.G. ile yolcu olarak bulunan toplam 20 kişi yaralandı. Otobüste sıkışarak ağır yaralanan sürücü bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden kurtarılarak sağlık ekiplerine sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü, muavin ve yolcular olay yerine ulaşan sağlık ekiplerince çevredeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 2 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, konuyla alakalı inceleme başlatıldı.

Meydana gelen kaza sebebi ile İstanbul istikametinde ulaşım trafiğe kapandı. Ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışmaları neticesinde araçların yoldan kaldırılması ile beraber trafik normal seyrine döndü.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER