banner166

Tıra arkadan çarpan askeri araçtaki 2 asker şehit olurken, 2 asker yaralandı

Konya Adana Karayolu'nun 15. kilometresinde sis nedeniyle meydana gelen trafik kazasında tıra arkadan çarpan askeri araçtaki 2 askeri personel şehit olurken, 2 askeri personel yaralandı.

Tıra arkadan çarpan askeri araçtaki 2 asker şehit olurken, 2 asker yaralandı
banner158
banner174

Edinilen bilgilere göre ; saat 10.00 sıralarında Konya Adana Karayolu'nda  Karapınar'dan Konya şehir merkezi istikametine seyir halinde olan askeri kamyonet, aynı istikamette seyir halinde olan ve sis nedeniyle başka bir kazadan dolayı yavaşlayan tırın dorsesine arkadan çarptı.Kazada araçta bulunan Karapınar ilçesinde görevli oldukları öğrenilen 1'i astsubay, 1'i er olmak üzere 2 askeri personel şehit olurken, 2 askeri personel yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Kazada yaralanan 2 askeri personel ambulanslarla Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazanın ardından Valilik'ten yetkililer, askeri yetkililer, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ve İl Emniyet Müdürü Engin Dinç de kaza yerine geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER