banner166

Urfa’da halk otobüsü ile AFAD müdahale aracı çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Urfa'da şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsü ile AFAD’a ait araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada otobüsün sürücüsü Memduh Çakmak (34) öldü, 3 kişi yaralandı.

Urfa’da halk otobüsü ile AFAD müdahale aracı çarpıştı: Ölü ve yaralılar var
banner158
banner174

Kaza, sabah saatlerinde Sırrın Mahallesi'nde meydana geldi. Memduh Çakmak’ın kullandığı 63 H 0117 plakalı yolcusu bulunmayan halk otobüsüyle, Orhan Bulut yönetimindeki Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD) ait 63 K 7900 plakalı araç, üniversite kampüsü yakınlarında kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle AFAD'a ait kamyonet hurdaya dönerken, kontrolden çıkan otobüs ise yol kenarındaki duvara çarparak durdu. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İhbarla gelen ekiplerin kontrolünde otobüs sürücüsü Memduh Çakmak'ın hayatını kaybettiği belirlendi.AFAD'a ait aracın sürücüsü Orhan Bulut ile yanında bulunan Mehmet Şahin Akan ve Haldun Çiftçi ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Urfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Memduh Çakmak'ın cansız bedeni ise olay yerindeki inceleme sonrası otopsi için adli tıp kurumu morguna götürüldü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER