banner166

6. Ufka Yolculuk Yarışmasında Kayıtlar Başladı

Başkan Karaosmanoğlu, “Kur'an ve Sünnet Bütünlüğü” konulu 6. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür yarışmalarının Kocaeli’deki ayağını gerçekleştirecek olan Bilim Kültür Sanat Derneği ve Ufka Yolculuk Komisyonu ile bir görüşme gerçekleştirdi.

 6. Ufka Yolculuk Yarışmasında Kayıtlar Başladı
banner158
banner174

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bilim Kültür Sanat Derneği ve Ufka Yolculuk Komisyonu Başkanı Recep Özcan ile yönetimiyle bir araya geldi. “Kur'an ve Sünnet Bütünlüğü” konulu 6. Ufka Yolculuk yarışmasının, Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından uluslararası çapta düzenlendiğinin ifade edildiği görüşmede, yarışmanın bu yıl da düzenlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Karaosmanoğlu, “Güzel ve hayırlı bir projenin geniş kitlelere yayılmasından dolayı çok mutluyum. Ana temasının “Kur'an ve Sünnet Bütünlüğü” olmasını da ayrıca önemli buluyorum” dedi.

 YAZILI SINAV 8 NİSAN 2018'DE YAPILACAK

Kocaeli ilindeki organizasyonun proje ortağı olarak Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü ile Gebze İlim Kültür ve Çevre Kulübü Derneği’nin gerçekleştireceği 6. Ufka Yolculuk yarışmasında ana tema  “Kur'an ve Sünnet Bütünlüğü” olacak. “Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz” temasıyla 3 dil ve 11 ayrı kategoride düzenlenecek 6. Ufka Yolculuk Kültür Yarışması'nın 13 Kasım 2017 tarihinde başlayan kayıtları, 04 Mart 2018 tarihine kadar devam edecek. Başvuruların internetten www.ufkayolculuk.com internet sitesinden ücretsiz yapılabildiğini ifade eden Bilim Kültür Sanat Derneği ve Ufka Yolculuk Komisyonu Başkanı Recep Özcan, yazılı sınavının 8 Nisan 2018'de yapılacağını da birliktelikte söyledi.

 ENGELLİLER VE MAHKÛMLAR KATILABİLECEK

Projeye Milli Eğitim Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı yanında resmi ve özel yüzlerce kurum, kuruluş, kulüp, vakıf ve derneklerin ortaklığında on binlerce gönüllü destek verecek. Engelliler ve mahkumların katılabildiği yarışma on bir farklı kategoride yapılacağını açıklayan komisyon başkanı Özcan, dünyanın her noktasından online sınav yapılacağını, bunun yanı sıra yarışmayı kazananların isterse Umre'ye ve isterse dost bir ülkeye gidebileceği görüşmede belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER