84 mezunların'dan Ayşe öğretmene sürpriz kutlama

Gebze İnönü İlkokulu 1984 mezunu öğrencileri öğretmenleri Ayşe Şahin için sürpriz bir öğretmenler günü kutlaması düzenlediler.

84 mezunların'dan Ayşe öğretmene sürpriz kutlama
banner158
banner174

Gebze'de 1984 yılında İnönü İlkokulundan mezun olan bir grup öğrenci kendilerini 5 yıl okutan öğretmenleri Ayşe Şahin için süpriz bir öğretmenler günü kutlaması düzenlediler.Bayramoğlu'nda bir otelde düzenlenen süpriz kutlamaya öğretmenlerini kendisinin haberi olmadan bir bahaneyle Konya'dan getirmeyi başaran öğrencileri Ayşe öğretmenin kapıdan girmesiyle  birlikte büyük bir alkış ve tezahüratlarla öğretmenlerini karşıladılar.
Öğretmenleriyle 40 yıl sonra bir araya gelen öğrenciler ve öğretmenleri karşılıklı duygu seli yaşadı.Ayşe öğretmenleriyle 40 yılın hasretini gideren öğrenciler daha sonra gece boyunca hep beraber eğlendiler.

YORUM EKLE
YORUMLAR
AKIN TATAR
AKIN TATAR - 7 ay Önce

Çok özel ve güzel gündü. Öğrencilerimizin mini minileri koca koca bireyler olarak karşılamasını yaptı. Duygu dolu anların yaşandığı o coşkuya iştirat etmiş olmanın bahtiyarlığı içindeyim.

Beyhan Azbay er
Beyhan Azbay er - 7 ay Önce

Bizler 84 İnönü ilkokulu mezunları dan bir olarak 40 yıl sonra öğretmenler gününüz konya dan gelen Ayşe Dudu Şahin öğretmenimiz çok teşekkür ediyorum Allah sağlıklı uzun ömürlere versin inşAllah öğretmenim seni çok seviyorum ❤️

Şebnur ışık
Şebnur ışık - 6 ay Önce

Çok duygulandım

SIRADAKİ HABER