Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan lise öğrencilerine müjde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da düzenlediği mitingde depremzede bölgesindeki lise öğrencilerine devlet üniversitelerinde yüzde 25 kontenjan ayrılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan lise öğrencilerine müjde!
banner158
banner174

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da düzenlediği mitingde depremzede bölgesindeki lise öğrencilerine devlet üniversitelerinde yüzde 25 kontenjan ayrılacağını açıkladı.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na ise 15 Temmuz tepkisi göstererek "Erdoğan ve ailesi nasıl öldürülecek onu izlemeye başladın. Sen ne biçim insansın ya?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN LİSE ÖĞRENCİLERİNE MÜJDEYİ DUYURDU

"Enkazları tamamen kaldırdık. Deprem bölgesinde 847 bin çadır ve 100 bin konteynerin kurulumunu tamamladık. Kalıcı konutların inşa sürecini de başlattık. Bizde laf yok bizde icraat var. Deprem bölgesinde 650 bin konut yapacağız. Deprem bölgesindeki lise öğrencilerine devlet üniversitelerimizde yüzde 25 oranında ayrı bir kontenjan ayıracağız. Kendi aralarındaki puan ve tercih sırasına göre ayrılan kontenjana yerleşecekler. Bay bay Kemal ne diyor, helalden bahsediyor. Önce torununu sen SSK'lı nasıl yaptın? Sende vicdan yok mu? SSK genel müdürüyken hastanelerde ölenlerin rehin alınmasını neyle vereceksin. Geçelim vaktimizi almasın.​"

"EVLATLARIMIZIN GELECEĞİNİ LGBT'CİLERE NASIL PEŞKEŞ ÇEKTİĞİNİZİ İTİRAF EDİN"

"Evlatlarımızın geleceğini LGBT'cilere nasıl peşkeş çektiğinizi itiraf edin. Bu CHP, İYİ Parti, HDP ve diğerleri de ses çıkarmadığı için LGBT'cimi? AK Parti'ye, MHP'ye, Cumhur İttifakı'na LGBT'ci sızabilir mi? Biraz delikanlı olmayı öğrenin be. Benim milletim 14 Mayıs'ta bunlara bunu da öğretecek. Sandıkta öğretecek. Bunlara şunu söylemek lazım. Delikanlılık nasıl olur bilmiyorsanız Adana'ya gelin Adanalı kardeşlerim size göstersin. Her gün yeni bir rezilliğine şahit olduğumuz koalisyon masasının böyle bir derdinin olmadığını çok iyi biliyoruz. Oradakilerin her biri kendilerine biçilen rolü oynadığını görüyoruz. Ortalığı karıştırmada pek mahiyetliler. Başımıza 40 yıllık CHP'li kesildiler."

"EMEKLİLERİ, KADINLARI TEHDİT EDİYORLAR"

"Kamu görevlilerini tehdit ediyorlar. İş insanlarını tehdit ediyorlar. Emeklileri kadınları tehdit ediyorlar. Bunların zihniyeti millete parmak sallayan tek parti faşizmi zihniyetidir. Sizler Tayyip Erdoğan diyorsunuz ya, sizleri de tehdit eder. Eli boş tehdit edecek kişi arıyor. Birilerinin arkasına saklanarak milli irade düşmanıdır. Bunların milletin değerlerine tahammülü yok. Öyle kibirliler ki, göbeğini kaşıyan adam diyerek millete hakaret etmekten çekinmezler. 14 Mayıs'ta hak ettikleri dersi sandıkta vermeye hazır mısınız? Seçim gününe kadar tereddütlü bir akrabanızı bulmalısınız. Kendisine benim selamımla gidip 14 Mayıs'ı anlatacaksınız. Ben Adana'ya güveniyorum. 21 yılda her şeyi değiştirdik, bir tek muhalefet kaldı. Yalanla tehditle muhalefet yapılamayacağını bir türlü öğretemedik. 14 Mayıs'a doğru da azdılar. Fol yok yumurta yok. Kibri arşa değmiş durumda. Makam mevki dağıtıyorlar."

"BUNLAR TERÖRİST"

"Bay Bay Kemal ne diyor? Selo'yu bırakacağız diyor. Benim Diyarbakır'da 41 kardeşimi şehit eden bu ahlaksızı nasıl bırakırsın sen ya? Burası hukuk devleti. İmralının kapılarını kıracakmış. Bunlar terörist. Arada bir ağır hakaretlerle ayar vermeyi de ihmal etmiyorlar ama o kadar kusur kadı kızında da olur. Aslında bu kişinin de kurduğu masanın da durumu pek öyle gülünecek gibi değil."

"KAHVENİ YUDUMLAYIP ERDOĞAN VE AİLESİ NASIL ÖLDÜRÜLECEK ONU İZLEMEYE BAŞLADIN, SEN NE BİÇİM İNSANSIN YA?"

"Karşımızdaki tablo bu. 15 Temmuz'da FETÖ'cüler beni ve ailemi öldürmeye geldiler. Havalimanına indiğimde on binler Atatürk Havalimanı'ndaydı. Bay bay Kemal 1.5 saat önce oraya gelmiş, 'haberim olsa beklerdim' diyor. Sen oradan belediye başkanının evine gittin. Baktın ki, Erdoğan ve ailesi nasıl öldürülecek. Kahve yudumluyordun. Sen ne biçim insansın. Sen ne kadar yalan konuşursan bil ki milletim o kadar doğru konuşuyor. Bunlar da teröre mavi boncuk dağıtma var. 14 Mayıs'ta hepsi siyaset arşivinin tozlu raflarında yerini alacak. Bay Kemal'di sonra Bay bay Kemal oldu, seçimden sonra Vay vay Kemal olarak siyasi hayatına veda edecek."

"ADANA'YA 126 MİLYAR TL KAMU YATIRIMI YAPTIK"

"Adana'ya 126 milyar TL kamu yatırımı yaptık. 10 bin 691 adet derslik inşa ettik. 2. devlet üniversitesini kurduk. 6 bin 935 kişilik yüksek öğrenim yurt binası açtık. 33 bin seyircili stadyum yaptık.​"

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2023, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178