GEBKİM ve Güzeller OSB ziyareti

GENÇİSAD yönetimi görüşme yaptı

 GEBKİM ve Güzeller OSB ziyareti
banner158
banner174

GENÇSİAD Yönetim Kurulu Başkanı A. Lokman Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri GEBKİM ve Gebze Güzeller OSB’ye  ziyarette bulundular. 
GENÇSİAD Yönetim Kurulu Başkanı A. Lokman Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri GEBKİM OSB Müdüresi Deniz Delioğlu hanıma  ve Gebze Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan beye ziyarette bulundular.
GEBKİM Müdüresi Deniz Delioğlu hanım   Kimya alanı  üzerine bir okul kuracaklarını bu okulda öğrenim göreceklerin öncelikle Dilovası , Gebze, ve Kocaeli’ den olacaklarını   mezun olacak öğrecilerinde GEBKİM’de faaliyet gösterecek fabrikalarda istihdam sağlamanın hedeflerinde olduklarının, aynı zamanda GENÇSİAD’ la yakın ilişkiler içerisinde olup OSB’ nin ihtiyaç duyacağı alanlarda Gençsiad üyelerinden faydalanmak istediklerini söyledi.

 NEREDEN KAZANIYORSAN ORADA HARCA

 GENÇSİAD Yönetim Kurulu Başkanı A. Lokman Kılıç ise Göreve geldiklerinden beri söylemlerinin “Nereden Kazanıyorsan Orada Harca”   sözü olduğunu,  İşadamları derneklerinin bölge OSB leri ile devamlı irtibat halinde olmalarını ortak hedeflerinin istihdam , kalkınma ve ekonomik alanda beraber hareket etmelerinin aynı zamanda  sosyal hayat anlamında Gebze’ ye faydalı olmak , fark yaratmak bunun içinde GEBKİM le beraber kuracağını okulda bilinçli bireyler yetiştirmek, OSBlere tedarikçiler bulabilmek amaçlarının hep beraber Gebze’ ye bir katmadeğer katmak olduklarını söyledi.

 GÜZELLER OSB ZİYARETİ

 GENÇSİAD Yönetim Kurulu Başkanı A. Lokman Kılıç Gebze Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan’ ı da ziyaret etti.

Yapılan görüşmelerde Gebze Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan genç işadamlarının  bir dernek altında buluşarak böyle hizmetler vermesinin çok önemli olduğunu kendilerinin   Bu anlamda yola çıkmış GENÇSİAD’ a destek olacaklarını,  hep beraber Gebze’ ye hizmet edeceklerini söyledi. GENÇSİAD Yönetim Kurulu Başkanı A. Lokman Kılıç ise artık kabuğuna sığmayan bir Gebze’ nin var olduğunu Gebze’ nin ekonomik alanda hızla büyürken sosyal alanda bu büyümenin gerisinde olduğunu bunun içinde hedeflerinin Gebze’ nin hem ekonomik anlamda refah seviyesi yüksek, hemde sosyal yaşantı anlamında beklentileri karşılayacak bir kent olabilmesi için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

 

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2016, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER