Hayati tehlikeleri sürüyor

Körfez Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde pazar günü meydana gelen kazada, aşırı hızlı giden otomobil, 3 metrelik duvardan sitenin bahçesine uçtu.

Hayati tehlikeleri sürüyor
banner158
banner174
 Kaza anı çekilen görüntüler, bir kadının ne durumda olursa olsun fedakarlığını ortaya koydu

SİTENİN BAHÇESİNE UÇTU

Pazar günü saat 12.00 sıralarında meydana gelen kazada Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde İzmit istikametine hızla giden Aykut Demirci (34) yönetimindeki 16 FD 733 plakalı otomobil bir anda yoldan çıktı. Önce yol kenarında park halindeki 34 AR 8709 plakalı otomobile çarptı, daha sonra yol kenarındaki Balıkçı Sitesi’ne yöneldi. Bir başka araca çarptığı halde hızını kaybetmeyen otomobil, 3 metrelik duvarın üzerinden sitenin bahçesine düştü. Havada ters dönen araç tekerleri havada şekilde bahçe içine indi. Sonra takla atıp, yeniden tekerleri üzerine geldi.

EŞİNİ HAYATTA TUTMAYA ÇALIŞTI

Araç içinde Aykut Demirci ile birlikte 3 aylık hamile eşi Senem Demirci de (31) bulunuyordu. 112 Acil Servis ekipleri olay yerine gelene kadar birbirlerine sarılarak hayatta kalmaya çalıştı. Senem Hanım, hamile ve ağır yaralı olduğu halde önce eşini düşündü. Kazadan kısa süre sonra olay yerine gelen acil servis ekiplerine yardım ederek, bir yandan kurtarılmayı beklerken bir yandan da tek eliyle eşinin boynunu tutmaya çalıştı. Aykut Demirci’ye boyunluk takılana kadar “Ne olur ölme” diye de dua etti. Demirci çifti kaza sonrası Derince Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı, hayati tehlikeleri devam ediyor

 

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2016, 19:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER