Hüseyin Aksoy'dan Dinçer Lojistik Genel Müdürü'ne Plaket !

Dinçer Lojistik A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Dinçer, Araştırma ve Geliştirme Müdürü Erdinç Şimşek, Süreç ve Sistem Geliştirme Yönetmeni Sevgi Alkan, Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Turan Cihanoğlu ile beraberinde Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ziyaret ettiler.

Hüseyin Aksoy'dan Dinçer Lojistik Genel Müdürü'ne Plaket !
banner158
banner174
Dinçer Lojistik A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Dinçer, Araştırma ve Geliştirme Müdürü Erdinç Şimşek, Süreç ve Sistem Geliştirme Yönetmeni Sevgi Alkan, Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Turan Cihanoğlu ile beraberinde Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ziyaret ettiler.
Dinçer Lojistik A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Dinçer, Araştırma ve Geliştirme Müdürü Erdinç Şimşek, Süreç ve Sistem Geliştirme Yönetmeni Sevgi Alkan ile Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Turan Cihanoğlu, Hüseyin Aksoy'a çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi sunumunda bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür ettiler. Hüseyin Aksoy ise kimyasal ürünlerin ve depolanmasının takibi ile
alakalı yürüttükleri GOAGRO adlı projeleriyle Kocaeli’de 100. AR-GE Merkezi olan Dinçer Lojistik A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Dinçer’e plaket vererek, Araştırma ve Geliştirme Müdürü Erdinç Şimşek, Süreç ve Sistem Geliştirme Yönetmeni Sevgi Alkan ve Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Turan Cihanoğlu’nu tebrik etti ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2018, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER