İnsanda Utanma Duygusu olmalı!!

Bir iletide okudum;Şevki Yılmaz Demokrasi nöbetinde konuşuyor !..Egemen Bağış Taksim Meydanında tebrikleri kabul ediyor !..İ. Melih Gökçek ve Hüseyin Gülerce bize paralelin kötülüklerini anlatıyor !..

İnsanda Utanma Duygusu olmalı!!
banner158
banner174
 Dün” Fethullah'a Hoca efendi dendiğinde bizler içimizden dua ediyorduk diyenler , bu ada'mı tanıyamamışlar, şimdi Lanetullah” diyerek meydanlara döküldüler .                                                                          

Evet  ; Fetocuları koruyanlar, yerleştirenler  her kimseler  bugün    yüzlerinin   hiç kızarmadığını   açıkça  görüyoruz  !

TV’den Fethullah'ın iki baş yardımcısı günah çıkarırken ,iblis yine görevdeydi. Kafalarına göre nalına ,mıhına vurdular ama söylemedikleri daha çok şeyler vardı! Örneğin şu an özellikle 14 yıldır ve öncesi  bunlara kimler ön ayak oldu?

 Bu çok önemli...Bu saflar ,aslında uyanık saflar Brütüsü okumadılar , sende mi Brütüs her taraf Brütüs dolu.

Sinop'ta demokrasi nöbetine katılan eski bakanlardan  Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, "Türkçe Olimpiyatları tamamen bir oyundu, dershaneler bir tiyatroydu. Biz de yıllardır saf saf inandık, izledik, bu tiyatroyu alkışladık" dedi. 

Bunun  gibi  bugün ileri gelen  bir çok  bakan,parti  ileri gelenlerini  çekilen videolardan izledikçe   ,''Ey  Şeref''  bu dünyadan göç mü ettin  dememek elde değil. Allah aşkına  güler misin ,ağlar mısın? Bu ne kadar  aymazlık ?  Biz yaptık oldu  bitti  mi  yani!  Peki  bunca suç,ihanet  suçsuz mu kalacak?”diyoruz.

Yahudi'nin hiç bir taşın altını boş bırakmadığı gibi bunlarda büyük bir partinin her masasının altından ve devletin her taşının altından çıkıyorlar. İnsanlar hata ve kusur işlediklerinde utanırlar. Utanma da tarihe karıştı...Haksızmıyız efendiler?

 Devlet adamlığı ciddiyet ister,halkı kandır kandır nereye kadar? Bakın işte  patladı  tüm  sinir uçları. Yazıktır bu ülkeye ,yazıktır ecdadın çektiği çilelere !!!  Ülkemiz  bugün  Milletler arenasında  rezil rüsva olmuştur.                                

Bu ülkeyi  beceriksizce  yönetip,  kendilerini  sahte din tacirlerine  teslim edenler  ,Türk  Milleti'ne  çok şey  borçlular.  

Kim hile hurda yapmışsa   acilen istifa etmelidirler. İhanetçiler  halkın tepkisi ile  korkup  taşların altlarına şu an  sinmişler,  ancak  onları idare eden   ağababalar  ileride  boş durmayıp  bu  cehaleti,bu ihanet guruplarını yine isyana teşvik edeceklerdir.

Türkiye'de  o kadar  ihanetçi grup  var ki ,ülkenin  kılcal damarlarına kadar  girmişler. Bu ülkeye  yeniden MİLLİ  MÜCADELE  gereklidir,  şarttır.

Bu  günkü  Milli  Birlikle  ilgili  iktidar ve muhalefetin  ,milletin her katmanının  birlikte  miting yapması  bu Milli Mücadele  ateşinin yanmış olduğunu göstermektedir.

Tüm dünya  Türk'ün  yeniden  dirilişine  gıpta ile  bugün  bakmışlardır.  Birilerinin Emperyalist emelleri  ters tepmiştir. Bu  millet  Türk Milletidir  biline!!!

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2016, 19:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER