Kocaeli Polisi’nden büyük şebeke operasyonu

Kocaeli Polisi, 26 Haziran günü gerçekleştirdiği operasyonla araçlara sahte belgelere hazırlayarak change yapıp kullandıkları ya da sattıkları belilenen şebekeyi çökertti.

Kocaeli Polisi’nden büyük şebeke operasyonu
banner158
banner174
 Kocaeli Polisi, 26 Haziran günü gerçekleştirdiği operasyonla araçlara sahte belgelere hazırlayarak change yapıp kullandıkları ya da sattıkları belilenen şebekeyi çökertti. Düzenlenen operasyonda olayla ilgili Kocaeli’nden 3,  Artvin ilinden 1 şahıs gözaltına alındı.  

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Ekipleri,  son günlerde meydana gelen hırsızlık olaylarını takibe aldı. Yapılan takip sonucu bazı şahısların örgütlü olarak oto hırsızlığı yaptığı ve çalınan bu araçlara sahte belgelere hazırlayarak change yapıp kullandıkları ya da sattıklarını tespit etti.  Ayrıca şahısların hurda ve pert otomobillerin plaka ile belgelerini de kullanarak çalıntı araçları change yaptıklarını tespit etti.  Yaklaşık 3 aylık başarılı çalışmalar sonucu 26 Haziran günü operasyon için düğmeye basıldı. Düzenlenen operasyonda olayla ilgili Kocaeli’nden 3,  Artvin ilinden 1 şahıs gözaltına alındı.  Ayrıca 22 adet çalıntı otomobil ile 7 adet change yapılmış otomobil ele geçirildi.   Olayla ilgili sorguları tamamlanan 4 şüpheli adliyeye sevk edilirken, 1 şüphelenin firar olduğu ve yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2018, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER