Soba, il yönetimi için mülakatta

AK Parti Kocaeli Teşkilatı il kongresine hazırlanıyor. Genel Merkez mevcut İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ile yola deva etme kararı aldıktan sonra Kocaeli il teşkilatında da hareketlilik başladı.

 Soba,  il yönetimi için mülakatta
banner158
banner174

AK Parti Kocaeli Teşkilatı il kongresine hazırlanıyor. Genel Merkez mevcut İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ile yola deva etme kararı aldıktan sonra Kocaeli il teşkilatında da hareketlilik başladı. İl yönetimine girmek isteyen onlarca ismin başvuruda bulunduğu isimlerden birisinin de AK Parti Gebze İlçe Eski Başkanı Hasan Soba’nın olduğu belirtiliyor.   Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcıları Çorum Milletvekili Murat Yıldırım 95 kişiyle mülakat yaptı. Mülakata giren isimler arasında İzmit AK Parti eski İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Gebze eski ilçe başkanı Hasan Soba ve Körfez eski ilçe Başkanı Osman Badem oldu.  Esi ilçe başkanları il yönetimine girmek için mülakata girdiler. AK Parti Genel Merkezi hangi ilçe başkanını il yönetimine alacağı merak ediliyor.

AK Parti Genel Merkezi  bu dönem ince eleyip sık dokuyor. Mahalli seçimler ve Başkanlık seçimlerine yeni seçilecek yönetim kurullarıyla gidilecek. Ankara, AK Parti’nin tüm kadrolarında yeni yüzler, isimlerle yola gitmek için düğmeye bastığı biliniyor.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2018, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER