UFKA YOLCULUK HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR!

Türkiye genelinde düzenlenen Ufka Yolculuk 6.Bilgi ve Kültür Yarışması’nın Kocaeli organizasyonu için yarışmanın ilçe temsilcileri Antikkapı Restoran’daki istişare toplantısında bir araya geldi.

UFKA YOLCULUK HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR!
banner158
banner174

 Bu yıl 6.sı düzenlenecek olan Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmalarını ilimizde yine Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü düzenleyecek. 7’den 70’e her kesimden insanın katılabildiği yarışmalara kayıtların öncesinde ilçe temsilcileri ile bir araya gelerek çalışmaların yol haritası hakkında istişarelerde bulunuldu.


Yarışmaya geçen sene ilimizden 21 bin 500 kişi katıldı

Ufka Yolculuk 6.Bilgi ve Kültür Yarışması Kocaeli Temsilcisi Osman Altun “Bu sene yarışmamızın konusu “Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü” olarak belirlendi. Yarışmamıza geçen sene ilimizden 21 bin 500 kişi katıldı. 47 okul binasında 850 gözetmen ile sınavı gerçekleştirdik. Böylesine büyük bir organizasyon öncesinde de bu akşam temsilcilerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. 13 Kasım da yarışmaya kayıtlar başlayacak ve biz bir basın toplantısı ile yarışma detaylarını duyuracağız.” açıklamasında bulundu.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2017, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178